Zomereditie Grasnapolsky op 30 juli t/m 1 augustus

Lichtpuntjes in de toekomst: van 30 juli tot en met 1 augustus 2021 strijken we neer in en rondom De Toekomst in Scheemda voor een speciale, zomerse editie van Grasnapolsky. Met zon, natuur, kunst, muziek en kamperen. Met jou.

We trekken ‘Weg uit de stad’, het thema van deze editie. Op ons vertrouwde festivalterrein van fabriek De Toekomst vieren we het leven buiten de stad in alle vormen. De geur van zomer in je neus. Vrijheid, lucht en ruimte na ruim een jaar binnen te zijn gebleven. 

Grasnapolsky in de zomer
Grasnapolsky in de zomer, dat betekent intieme optredens op bijzondere locaties bij De Toekomst. Een vuurplaats in het open veld met kleinschalige programma’s, een amfitheater van strobalen. Dansen in graancirkels en op expeditie door het Groningse land. Een festivalterrein met ontbijtcafé, openluchtbioscoop en kampeerplek in het detailverliefde Grasnapolsky-jasje gestoken. Je leest het goed: het terrein rondom De Toekomst wordt ingericht als festivalcamping, waar je je eigen tent, camper of caravan kunt neerzetten. Met een campingwinkel (de Grasnastoresky!), maar waar ook het hele weekend vanalles te beleven is. 

Programma en tickets
Binnenkort maken we het eerste deel van het programma bekend. Weet je al zeker dat je deze eenmalige zomereditie van Grasnapolsky wilt bijwonen? Op vrijdag 30 april om 10.00 uur start de reguliere kaartverkoop. Weekendtickets kosten €147,50* inclusief een plek op de camping met je eigen tent. Daar bovenop kun je een upgrade bestellen om met je camper of caravan te komen, of een glamping plek te boeken. 

Wil je meer weten over deze bijzondere editie van Grasnapolsky? Lees meer over tickets, programma en camping in onze FAQ.

Gras en corona
Binnen de grenzen van het mogelijke, richten we onze blik op De Toekomst. We gaan ervan uit dat we binnen de coronamaatregelen ons festival veilig en verantwoord kunnen vieren en zullen daar echt álles aan doen – op een vertrouwde Gras manier. We passen het festival en het programma aan aan de maatregelen die dan gelden. Dat betekent dat er voor deze editie een beperkt aantal tickets wordt verkocht. Wacht dus niet te lang met bestellen.

*Tickets zijn exclusief servicekosten, parkeerkaart en/of busreis, camperplek en/of upgrade naar een glamping plek. Mocht Grasnapolsky onverhoopt toch niet door kunnen gaan, krijg je altijd je geld terug. 

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen