Vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht voor Grasnapolsky 2019!

Wat wordt er van je verwacht?

– Beschikbaarheid gedurende het hele festival: 8, 9 en 10 februari 2019*
– Het draaien van 2 of 3 diensten van 6 à 8 uur
– Lijkt dit je wat? Schrijf je dan hier in: http://bit.ly/grasvrijwilligers19

*Let op: voor sommige teams moet je ook op donderdag en/of maandag beschikbaar zijn, bijvoorbeeld als je er voor kiest om te helpen bij het opbouwen.

Wat krijg je als vrijwilliger?

– Toegang tot alle festivalactiviteiten wanneer je geen dienst hebt
– Een onvergetelijk weekend vol muziek, hard werken en gezelligheid
– Het unieke Grasnapolsky-vrijwilligersshirt
– Kosteloze overnachting tijdens Grasnapolsky
– Gratis lunch/diner/drinken tijdens je dienst
– Vervoer vanaf station Scheemda naar de festivallocatie/overnachtingsplek

Begin januari willen we jullie graag beter leren kennen door middel van een kennismakingsgesprek. Wanneer deze gesprekken zullen plaatsvinden wordt later bekend gemaakt. Na je aanmelding ontvang je hiervoor een uitnodiging.

Heb je interesse om je vrijwillig in te zetten voor Grasnapolsky? Heel gaaf! Vul dan het volgende formulier in: http://bit.ly/grasvrijwilligers19, dan kunnen we samen kijken wat het beste bij je past.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail t.a.v. Veerle naar vrijwilligers@grasnapolsky.nl.

 Toelichting Functies:

Artiestenbegeleiding
Ben jij verantwoordelijk, flexibel, professioneel, stressbestendig, spreek je vloeiend Nederlands en Engels? Dan ben jij de perfecte persoon voor deze functie!
Beschikbaarheid: vrijdag t/m zondag.

Barmedewerker
Heb jij ervaring achter de bar en vind je het leuk om te knallen op drukke momenten? Meld je dan aan als barmedewerker! Tijdens het festival zorg je ervoor dat bezoekers worden voorzien van een drankje en je helpt mee bij de op- en afbouw van de horeca.

Beschikbaarheid: zaterdag en zondag.

Bungalowparkteam
Je bent als team verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt op het bungalowpark. Je helpt mee met het ontvangen van de gasten en het inrichten van de bungalows.. Je werkt met deze functie vooral voor het festival. Tijdens het festival zal je misschien worden ingezet in het flexteam.

Beschikbaarheid: donderdag t/m maandag.

Flexteam
Als vrijwilliger in het flexteam ben je overal inzetbaar. Je springt bij op de plekken waar je het hardst nodig bent. Dus houd je van afwisselend werk? Dan is het flexteam zeker iets voor jou.

Beschikbaarheid: vrijdag t/m maandag.

Grassistent
Heb jij al aardig wat organisatieervaring en ben jij volledig beschikbaar tijdens de op-en afbouw én het festival? Durf jij een team aan te sturen en wil je meer ervaring op doen tijdens festivals? Schrijf je dan nu in als Grassistent en wie weet mag jij tijdens het festival als sub-co aan de slag.

Beschikbaarheid: donderdag t/m maandag.

Kassateam
Hou je van een beetje hoofdrekenen en kan je secuur werken? Dan is het kassateam iets voor jou waarbij je helpt bij de muntverkoop. Je bent veel in contact met de bezoekers van het festival en werkt zowel op het festivalterrein als in het bungalowpark.

Beschikbaarheid: vrijdag t/m zondag.

Merchandise & Infobalie
Als vrijwilliger in dit team ben je op de hoogte van alle informatie over Grasnapolsky, zodat je elke vraag van de bezoeker kan beantwoorden. Daarnaast verkoop je de merchandise van het festival. Ben je sociaal en behulpzaam? Dan is dit een geschikte functie voor jou!

Beschikbaarheid: zaterdag en zondag.

Op- en afbouw
Wil jij meehelpen om heel de Toekomst om te toveren tot Grasnapolsky. Meld je dan aan om te helpen tijdens de op- en afbouw! Je bent getuige van de allereerste start van het festival en gaat pas weg als alles weer is opgeruimd.

Beschikbaarheid: donderdag t/m maandag.

Runner
Tijdens het festival hebben we hulp nodig bij het heen en weer brengen van materialen of artiesten. Hou jij van rondrijden over het festivalterrein in een busje of bakwagen? Heb je minimaal twee jaar rijervaring? En vind je het niet erg om lange diensten te draaien? Dan is deze functie iets voor jou.

Beschikbaarheid: donderdag t/m maandag.

Suppoost
Als suppoost help je bij de toegangscontrole of de publieksbegeleiding. Vind je het leuk om midden op het festival aan het werk te zijn en veel contact te hebben met de bezoekers? Meld je dan aan als suppoost!

Beschikbaarheid: vrijdag t/m zondag.

Ticketing
Dit team is het visitekaartje van het festival. Je ontvangt de bezoekers en helpt hen aan een bandje en geeft hen de juiste informatie. Ben je servicegericht en spreek je een aardig woordje Engels? Schrijf je dan in voor deze functie!

Beschikbaarheid: vrijdag t/m zondag.

10897781_1595904553966394_7254412477572108108_n