Weekendtickets

Een weekendticket inclusief vervoer van Groningen CS naar het festivalterrein kost € 75 exclusief €2,50 servicekosten. Studenten krijgen op vertoon van een studentenkaart € 10 korting.

Dagtickets

Een dagticket inclusief vervoer van Groningen CS naar het festivalterrein kost € 40 exclusief €2,50 servicekosten. Studenten krijgen op vertoon van een studentenkaart € 5 korting.

The Student Hotel Groningen

De bungalows zijn inmiddels uitverkocht. Maar vanaf nu kun je een hotelkamer boeken bij The Student Hotel Groningen met het Grasnapolsky arrangement: met code GRAS22 krijg je 15% korting op je boeking. Je boekt een nacht vanaf €86,70 per nacht voor twee personen. Het zou zomaar kunnen dat er vrijdag al een kleine pre-party zal plaatsvinden in The Student Hotel Groningen… Vanaf Groningen stad rijdt een gratis pendelbus naar het festival die jou binnen 30 minuten naar het festival brengt.

Voor meer informatie over jouw verblijf op Gras of het boeken van een hotelkamer, check je onze reis & verblijf pagina

Vervoertickets

Bussen

Grasnapolsky biedt pendelbusvervoer van Groningen CS naar de festivallocatie. Deze is inbegrepen bij je ticket.

GRAS <> Emslandermeer
Retourtickets festivalterrein Grasnapolsky – Bungalowpark Emslandermeer kosten € 20 en zijn geldig op zaterdag 11 en zondag 12 maart. Let op: een busticket van en naar Vakantiepark Emslandermeer zit NIET bij de bungalowboeking in. De informatie dat is aangegeven op de website van Emslandermeer is fout.

Parkeren

Om te mogen parkeren op het festivalterrein, koop je een parkeerticket via onze ticketshop. Je betaalt hiervoor € 15 per dag en € 25 per weekendticket. Zorg dat je deze vooraf online bestelt, dat scheelt je extra kosten.

Meer info over vervoer lees je op de infopagina.

Steun Grasnapolsky

Vind je Grasnapolsky te gek en zou je ons wel een steuntje in de rug willen geven? Of kan je er dit jaar niet bij zijn, maar draag je Gras wel een warm hart toe? Ons festival wordt gemaakt met héél veel liefde, enthousiasme en net iets minder geld. De toekomst mag immers geen verleden tijd worden.