Dit jaar maak je een keuze tussen twee opties:

1  Een passe-partout zonder overnachting
2  Een combi-pakket van bungalow + passe-partouts
3  Een dagticket voor 1 van de dagen

1   Wil je alleen een passe-partout, zonder overnachting?
Ga naar de ticketshop
Let op: een los passe-partout geeft géén toegang tot het bungalowpark(programma). Bij je ticket bestel je indien nodig ook een bus- of parkeerkaart.

2  Wil je een bungalow combi-pakket inclusief festivalkaartjes?
Kies op de Reis en Verblijf pagina je bungalow naar keuze en boek direct vanaf de pagina. Niet meer beschikbaar? Zoek dan een andere in het overzicht.
Je combi-ticket is inclusief: passe-partouts voor gehele bungalow, bedlinnen, bustickets, welkomstpakket, bungalowpark-programma, borg.
Let op:
– Je betaalt dus in één keer voor het volledige bungalowpakket.
– Je kunt maar één bungalow(pakket) per bestelling afrekenen.
– Je betaalt een transactie fee. voor Ideal betalingen is dit €0,79, voor creditcard 4% en voor Paypal 4,9%

Meer info | Direct boeken

3   Wil je maar één dag komen?
Ga naar de ticketshop
Let op: een dagticket geeft géén toegang tot het bungalowpark(programma). Bij je ticket bestel je indien nodig ook een bus- of parkeerkaart.

Passe-partouts en dagtickets

Een weekendticket kost €125 exclusief servicekosten. Dagtickets kosten vrijdag 10 maart €35, zaterdag 11 maart €55, zondag 12 maart €47,50. De servicekosten worden in de shop direct bij de ticketprijs opgeteld. Studenten krijgen €5 korting op een dagkaart en €10 korting op een passe-partout.

Combipakketten bungalowpark

Boek je samen met je vrienden een bungalow? Dit doe je dit jaar via Grasnapolsky en in pakketvorm: je boekt een bungalow inclusief festivaltickets en bustickets.

Boek je bungalow via de reis & verblijf pagina

In samenwerking met Landal de Bloemert bieden we dit jaar verschillende mogelijkheden om van je overnachting een feestje te maken. Op het park kun je extra programma verwachten, zoals je van ons gewend bent. Dit jaar beginnen we op het park al op donderdag 9 maart, met een pre-programma in de avond en je weet het: de nachten op een Gras bungalowpark zijn lang…

Om jouw festival ervaring zo compleet en makkelijk mogelijk te maken, boek je dit jaar in één klap jouw Grasnapolsky in een combipakket.
Een pakket bestaat uit:

  • 4 nachten in jouw eigen bungalow (donderdag tot maandag)
  • Toeristenbelasting
  • Passe-partouts voor iedereen in de bungalow
  • Bustickets voor iedereen in de bungalow
  • Een Gras welkomstpakket
  • Ons exclusieve bungalowparkprogramma
  • Borg (die je uiteraard weer terugkrijgt)
Reis & Verblijf

Campertickets

Op verzoek bieden we dit jaar een beperkt aantal camper/caravantickets aan. De camperplaatsen bevinden zich op het bungalowpark.
Je boekt deze plaatsen via onze Reis & Verblijf pagina

Reis & Verblijf

Vervoertickets

Bussen
Grasnapolsky biedt pendelbusvervoer van Station Groningen naar de festivallocatie. Een kaartje kost €12,50 per dag of € 25,- voor het hele weekend en kun je meebestellen met je festivalkaartje via de ticketshop. Busschema’s komen vlak voor het festival online.

Parkeren
Om te mogen parkeren op het festivalterrein, koop je een parkeerticket via onze ticketshop. Je betaalt hiervoor €15 per dag en € 30 per weekendticket.

GRAS <> Landal de Bloemert
Busvervoer tussen het festival en Landal de Bloemert is inbegrepen bij je combiticket. Parkeren op vakantiepark Landal de Bloemert is gratis. Meer info over vervoer lees je op de info pagina.

Info

Steun Grasnapolsky

Vind je Grasnapolsky te gek en zou je ons wel een steuntje in de rug willen geven? Of kan je er dit jaar niet bij zijn, maar draag je Gras wel een warm hart toe? Ons festival wordt gemaakt met héél veel liefde, enthousiasme en net iets minder geld. De toekomst mag immers geen verleden tijd worden.