Ticketshop

LET OP:
Een gratis pendeldienst tussen Station Groningen en Fabriek de Toekomst zit inbegrepen bij je festivalticket voor Gransapolsky. Het busticket is ALLEEN voor wanneer je op vakantiepark Emslandermeer een bungalow hebt geboekt. Dit zit NIET bij de prijs van de bungalow inbegrepen zoals wel (foutief) op de site van het bungalowpark staat vermeld.

 

Overnachtingen

Wil je samen met je vrienden overnachten in een bungalow om daar verder te genieten van het festival? Wij bieden in samenwerking met Bungalowpark Emlandersmeer verschillende mogelijkheden aan om jouw overnachting zo fijn mogelijk te maken. Het park wordt omgedoopt tot tweede festivalterrein waar je het hele weekend kunt genieten van optredens, lange nachten om vervolgens aan te schuiven bij de Breakfastclub. Je boekt een bungalow op Vakantiepark Emslandermeer eenvoudig via onze reis en verblijf pagina.

Steun Grasnapolsky

Vind je Grasnapolsky te gek en zou je ons wel een steuntje in de rug willen geven? Of kan je er dit jaar niet bij zijn, maar draag je Gras wel een warm hart toe? Ons festival wordt gemaakt met héél veel liefde, enthousiasme en net iets minder geld. De toekomst mag immers geen verleden tijd worden.