Tickets 2018

Hieronder kun je meer informatie vinden over alle beschikbare tickets voor Grasnapolsky 2018.

Let op: de bungalows op Rabbit Hill zijn allemaal gereserveerd. Er is nog plek op vakantiepark de Berkenhorst. Meer info en de optie om daar een huisje te boeken kun je hier te vinden. 

Let op: bij iedere passe-partout komt er €0,99 aan servicekosten bij. Aan het eind van je bestelling betaal je €0,79 transactiekosten.

Festivaltickets

(toegang tot Radio Kootwijk en het nachtprogramma op Landal Rabbit Hill op vrijdag t/m zondag):

 • Regulier passe-partout: €85,- + €0,99 servicekosten
 • Passe-partout met CJP-korting: €80,- + €0,99 servicekosten

Er zullen dit jaar geen dagkaarten verkocht worden.

Let wel op, alleen op het vertoon van een geldige CJP-pas bij de entree maak je aanspraak op de CJP-korting!

*Iedere bezoeker heeft een pendelbusticket of fietsticket nodig. Vervoer van en naar Radio Kootwijk gaat alleen per pendelbus / fiets. Koop het ticket dus alvast in de voorverkoop en bespaar zo transactiekosten. Meer info onder ‘vervoer’[/su_spoiler]

Bustickets
 • Busticket dag: €7,50
 • Busticket weekend: €15,00

*Bustickets zijn alleen via de webshop verkrijgbaar en niet ter plaatse bij de buschauffeur. 

Fietstickets
 • Zaterdag en zondag: €22,00 (niet per dag beschikbaar)

*Fietsen zijn beperkt beschikbaar en alleen in de voorverkoop te reserveren. Lees vóór de aanschaf van een fietsticket de informatie onder vervoer goed door.

Parkeertickets
 • Dagticket voorverkoop: €7,50
 • Dagticket bij aanschaf op locatie: €10,00

Als je een bungalow hebt geboekt kun je je auto gratis bij je bungalow parkeren.

VIP-pakketten

Speciaal voor ons jubileum hebben we deze editie speciale VIP-pakketten samengesteld. Er zijn keuze uit verschillende opties:

 • Pakket Dichtbij: Een anti-kater ontbijt met champagne voor jou en je vrienden in je bungalow, gevolgd door een massage, een exclusief optreden of voorleessessie in jullie bungalow, een uur lang bowlen op Landal Rabbit Hill en een privé shuttle naar het festivalterrein op zaterdag of zondag (bustickets voor de andere dag inclusief).
  Let op: bestel zelf je tickets & bungalow, niet inclusief!
  €750,00
 • Pakket Ver Weg: Een uitgebreid welkomstpakket met Grasnapolsky merchandise, een exclusieve Watertorensessie voor jou en je vrienden (max 10 personen), een kaas en wijnarrangement aan een gereserveerde tafel in de wijnbar, gegarandeerde tickets voor een boswachtersafari en een privé shuttle naar het festivalterrein op zaterdag of zondag (bustickets voor de andere dag inclusief).
  Let op: bestel zelf je tickets & bungalow, niet inclusief! €750,00
 • Een exclusief Sterrenhemel jubileumdiner voor twee personen, op het balkon van de Zenderzaal aan een prachtig gedekte tafel met privé bediening, een wijnarrangement en prachtig uitzicht op de programmering: €250,00

Het Pakket Ver Weg en het Pakket Dichtbij bestel je per bungalow.  Dat betekent dat de pakketten  berekend zijn op maximaal 8 personen.

Radio Kootwijk ligt in een prachtig natuurgebied, dat maakt het logistiek wat ingewikkelder. Vervoer van en naar Radio Kootwijk gaat alleen per bus of fiets. Daarom raden wij iedere bezoeker aan om dit bij het boeken van je weekend alvast te regelen. Dit bespaart je trouwens ook kosten!

We organiseren Grasnapolsky met heel veel liefde en heel weinig middelen. We proberen het festival ieder jaar mooier en sterker te maken, te blijven vernieuwen en verrassen. Kun je iets extra’s missen en ons een steuntje in de rug geven? Dat kan via de donatie-sectie. <3


Bij het kopen van een ticket ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

 

Gemist, of achteraf spijt? Scoor hier toch nog Grasnapolsky 2018 merchandise! Sluiten