Overnachten bij Gras

Wauw dat ging sneller dan het licht! Maar er zijn nog bungalows beschikbaar: een aantal 6-persoons bunga’s via de roompot-site maar er zijn ook nog hele mooie 6, 7, 8 en 18-persoons die via de mail te boeken zijn. Check ze op de Reis & Verblijf pagina. Ben je op zoek naar mensen om een bunga mee te delen? Meld je dan aan bij onze ‘Nieuwe Vrienden van Gras pagina’

Heb je die bungalow in de pocket? Vergeet dan niet meteen je ticket te scoren, want de capaciteit is beperkt.

Alternatieve verblijfplaatsen
Speciaal voor jullie hebben we ook een aantal alternatieve slaapplaatsen gebundeld. Let wel; het zijn geen officiële Gras-verblijven. Vervoer van en naar deze accommodaties is dus voor eigen rekening. 

Hotel Van der Valk Zuidbroek
Op 15 minuten rijden van het festival ligt hotel Van der Valk Zuidbroek. Het aanbod van Van der Valk Zuidbroek bestaat uit 2-, 3- en 4-persoonskamers, te boeken voor 1, 2 of 3 nachten. Let op: Grasnapolsky verzorgt geen vervoer tussen Hotel Van der Valk Zuidbroek en Fabriek de Toekomst.

• Rijafstand: 15 min
Alle mogelijkheden en prijzen vind je op de site van het hotel.

Blauwestadhoeve
Blauwestadhoeve beschikt over groepsaccommodaties, B&B’s en een camping. Heb je een camper? Zet die dan neer op de camperhof! Let op: Grasnapolsky verzorgt geen vervoer tussen Blauwestadhoeve en Fabriek de Toekomst

• Rijafstand 6 min
Alle mogelijkheden en prijzen vind je op de site van Blauwestadhoeve.

Groningen
Groningen barst van de toffe slaapplaatsen. Grasnapolsky heeft dit jaar een non stop pendelbus verbinding tussen Groningen Centraal Station en fabriek De Toekomst. Kijk voor accommodaties in Stad op de website van Visit Groningen of maak gebruik van AirBnb.

• Rijafstand 30 min

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen