Reserveringssyteem expedities en sessies

Zoals jullie wellicht van Grasnapolsky gewend zijn, is er ook dit jaar weer met de nodige toewijding en enthousiasme een kunst-en expeditieprogramma samengesteld.
Het resultaat is een divers aanbod dat de bezoeker meeneemt naar het verleden, heden én de toekomst van de nabije omgeving. Dompel je onder en laat je inspireren, even weg van de drukte.

Hoewel de kunstwerken op het terrein vrij te bezoeken zijn, is er voor de expedities en de exclusieve sessies in de middeleeuwse kerk van Scheemda een gratis randprogramma-ticket nodig. Hiermee voorkomen we dat de groepen te groot worden en blijft de ervaring speciaal. 

Reserveren voor deze activiteiten kan vooraf online of tijdens het festival zelf. Let op! Het merendeel van de tickets wordt via online reservering vergeven. Het inschrijfformulier is te gebruiken tot en met donderdag 7 februari. 

De spelregels voor online reservering
– Ons online reserveringssysteem is enkel geschikt voor een laptop of desktop. Wij adviseren dus om géén gebruik te maken van een smartphone of tablet bij het reserveren van een randprogramma-ticket.
– Per persoon kan je maximaal twee tickets voor één expeditie of sessie online reserveren. Je krijgt een bevestiging van je reservering in je mailbox. Zonder bevestiging, geen reservatie van je ticket.
– Je ticket dien je voorafgaand aan de expositie op te halen bij de kunstbalie. Dit kan tot een half uur van te voren. 
– Niet opgehaalde tickets worden ter plekke herverdeeld. Het loont dus om regelmatig langs de kunst-en expeditie balie te lopen.

Reserveer nu jouw tickets!