Programma Vakantiepark Emslandermeer bekend!

De voorpret kan beginnen! Het programma van het vakantiepark is rond. We trappen op vrijdag het feestje al af met niemand minder dan Prins S. en de Geit, Faske, TAMAR, Sander Hoogendoorn en oude bekende DJ St. Paul. #hardgaan. Bekijk het volledige programma.

16.00 – 19.00 Sander Hoogendoorn
19.30 – 20.00 TAMAR
20.30 – 21.00 Faske
21.30 – 23.00 DJ St. Paul
23.30 – 00.00 Sprins S. en de Geit

Om 16.00u start de programmering in het restaurant. In het tropisch zwemparadijs start om 18:30u discozwemmen (!) en naast het restaurant staat de Blikkenwagen ‘s avonds laat voor je klaar met gekoelde sixpackjes bier voor je eigen after; Blik voor De Toekomst. Voor de late night cravings kun je terecht bij Snackbar van de Toekomst. En vergeet niet: de nachten zijn lang in de bungalows 😉 (Houd je ogen en oren dus goed open).

Voor het programma op het bungalowpark heb je je bunga-polsbandje nodig. Deze haal je vanaf 16.00u bij onze Gras-balie in de receptie, die zit in restaurant Roegh. Daar haal je trouwens ook alvast je festival- en buspolsbandje.

Op zaterdag start je de dag weer spetterend met een uurtje aquarobics om 11.00u of anders een heerlijke ontbijtcrêpe van Cut the Crêpe vanaf 10.00.

Vergeet niet je eigen boxjes, slingers, discolampen en andere feestitems in te pakken om je bungalow te versieren!

Grasnapolsky ontbijtservice
Om de kater wat te verzachten en omdat we je graag weer fris op ons festivalterrein zien, introduceren we dit jaar de Grasnapolsky ontbijtservice. Roegh (het restaurant op Emslandermeer) bezorgt lekkere versgebakken broodjes en ontbijtpakketten tijdens de brakke ochtenden. Dat wil je! De broodjes en pakketten worden zaterdag en zondag rond 9:30u bezorgd. Lig je nog lekker slapen? Geen probleem, we hangen het gewoon aan je bungalowdeur. Let op! Geef je bestelling door voor 8 maart. Betalen doe je bij incheck.

Aanmelden voor ontbijtservice

Extra bungalows te huur
Klinkt alles hierboven als muziek in de oren? Er zijn een aantal extra zespersoons bungalows beschikbaar! Let op, het aanbod is schaars. Wees er dus snel bij! De bungalows zijn te boeken via onze reis & verblijf pagina.

Ga op expeditie
Tijdens de expedities word je aan de hand van het thema ‘Gaan tot het Licht’ meegenomen door de fabriek én de omgeving. Om aan de expedities te kunnen deelnemen, heb je een ticket nodig. Deze zijn vanaf nu beschikbaar via de expeditiepagina. Indien je deze tickets online hebt gereserveerd, dien je ze uiterlijk een half uur voor aanvang van de expeditie bij de Kunstbalie op te halen.

Testen voor Toegang
Tijdens ons festival hanteren wij het 1G beleid van de overheid. Dit betekent dat je alleen toegang tot ons festival kunt krijgen met een negatief testbewijs van Testen voor Toegang. Grasnapolsky heeft zowel op vakantiepark Emslandermeer als het festivalterrein een testlocatie. Hiervoor dien je vooraf een afspraak te maken via www.testenvoortoegang.nl. Je krijgt na 10 minuten de uitslag. Kijk voor de openingstijden en vanaf hoe laat het mogelijk is om een test in te plannen, op onze corona-pagina. Het is uiteraard ook mogelijk om op een andere locatie een test af te nemen – let hierbij wel op de geldigheidsduur van de test. 

Voor het programma op het vakantiepark is géén testbewijs nodig.