Proeflokaal de Machinekamer

Proeflokaal de Machinekamer herbergt nog steeds de grote machines die de vele lopende banden, persen, zeven en kleinere apparaten in de fabriek in beweging brachten. Tijdens het festival trek je je hier terug in de speciaalbier/wijn bar, speel je spelletjes en leer je meer over het lokale voedsel en drinken dat we op Grasnapolsky serveren.

Hieronder vind je het programma in Proeflokaal De Machinekamer, reserveer je tickets voor de proeverijen in de webshop (beschikbaar vanaf 4 maart om 20:00 uur). Je betaalt ter plekke met munten, bij De Kunstbalie. 

Op het programma in Proeflokaal De Machinekamer

Zaterdag 7 maart
15:15 – 16:00 Tour de Boer – Boerderij Krekwakwou
Laat je verleiden door de specialiteiten we presenteren in de Machinekamer en ga de hort op om de bron te ontdekken! Tijdens deze Tour de Boer nemen we je mee naar de melkveehouderij ‘Boerderij Krekwakwou’. <3. Reserveer je ticket voor deze proeverij / expeditie via onze webshop. Prijs: 3 munten.

16:00 – 16:45 Proeverij van Vino Per Tutti (VTP)
Natuurwijnen met een verhaal! Tijdens deze wijnproeverij geniet je van de meest zuivere, intense wijnen. De wijnen van VTP worden met passie door kleine producenten gemaakt. Een groot verschil met reguliere wijnen is dat natuurwijn vergist op de druiven en met de in de wijnkelder aanwezige gisten waardoor je gegarandeerd een complexere, meer originele smaak zult beleven. Maar er is natuurlijk nog veel meer wat natuurwijn uniek maakt. Wil je weten wat? Reserveer je ticket voor deze proeverij via onze webshop. Prijs: 3 munten

20:00 – 21:00 uur BINGO met Opa Jan
Na het succes van de Bingo met Opa Jan op GRAS20 Presents tijdens ESNS mocht deze klassieker natuurlijk niet meer ontbreken op het festivalweekend. Houd je bingokaarten in de aanslag, want Opa Jan draait vol overgave de balletjes voor je om. Reserveren niet nodig, gratis entree (maar vol=vol!).

Zondag 8 maart

zondag 14:00 – 14:45 Doggerland Craft Cider
Doggerland Craft Cider creëert bewustwording op het gebied van voedselverspilling door middel van “apple funding”. Samen met stad en ommeland worden er heerlijke lokale ciders van restappels gemaakt. Kom je proeven van twee van deze ciders die gemaakt zijn met het sap van appels uit het Hoge Noorden? Reserveer je ticket via onze webshop. Prijs: 2 munten. 

15:00 – 16:00 Tour de Boer – Groninger Genever Stokerij
Van korrel tot borrel. We nemen je mee naar een jeneverstokerij, in het midden van de Graanrepubliek. In streekboerderij De Zelfmakerij proef je zelf wat jenever nou zo bijzonder maakt! Reserveer je ticket via onze webshop. Prijs: 3 munten.

zondag 16:00 – 16:45 Westerwolds Goud!
Onafhankelijk zijn van grote partijen en weten wat je eet, dat is het streven van de bio-boerderij Landleven. Onder de naam “Westerwolds Goud” maakt de boerderij zuivelproducten die direct na het melken op eigen boerderij worden geproduceerd en voor Grasnapolsky zochten ze verschillende lekkere kazen uit waar ze je alles over vertellen. Kom proeven van dit duurzame en regionaal geproduceerde kwaliteitsproduct, want dit smaakt goud! Reserveer je ticket via onze webshop. Prijs: 2 munten.

Naast de proeverijen organiseren we ook een aantal bijzondere expedities.

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen