Zestien nieuwe namen voor Grasnapolsky 2019!

Met nog maar acht weken tot de deuren van fabriek De Toekomst opengaan, is het inmiddels wel weer eens tijd voor wat nieuwe namen, vinden jullie ook niet? Laten we die nu toevallig klaar hebben staan! RIMON, dj. flugvél og geimskip (IS), TheColorGrey (BE), BeraadGeslagen (BE), Jay-Way, Personal Trainer, TAPE TOY, BlackboxRed, Jaguar Jaguar (BE), Winterdagen, Lena Hessels, Laplander, Real Farmer en City Park komen naar Grasnapolsky 2019 op 8, 9 en 10 februari in Scheemda.

Deze talenten sluiten zich aan bij The Japanese House (UK), Ray Fuego, Lucky Fonz III, Donny Benét (AU), Snapped Ankles (UK), Blu Samu (BE), Karel, Ploegendienst, Charlotte Adigéry (BE), Marcellis & Darieaux, SONS, Meindert Talma, Niels Broos, Sofie Winterson, Lewsberg, YĪN YĪN, Amy Root, ohslo, Donna Blue, Pig Frenzy, Price, Abdomen en Levi Noah, die enkele weken geleden bekend gemaakt werden.

Nachtprogramma
Ook voor de nachtdieren hebben we goed nieuws. Jullie wisten natuurlijk al dat het programma in de fabriek tot 03:00 uur doorgaat, maar nu mogen we ook de eerste (Groningse) hosts met jullie delen: OOST en LOFT! De eerste staat bekend als hét Groningse walhalla voor de house- en techno-liefhebber, de ander zorgt voor een avond dansbare tunes van over de hele wereld. Voor ieder wat wils dus!

Gratis Kerstnapolsky cadeau’s bij aankoop ticket!
De gezelligste tijd van het jaar – op het Granapolsky-weekend na natuurlijk – breekt weer aan. Nog maar dertien nachtjes slapen en dan is het weer kerst! Om te vieren dat we nieuwe namen hebben aangekondigd en dat de kerstboom weer opgetuigd mag worden, hebben we een superleuke actie bedacht. Bij aankoop van 2, 4, 6 of 8 tickets ontvang je een tof kerstcadeau: oplopend van een authentieke Grasnapolsky pin tot een gezeefdrukte tas + Gras pin + een setje prachtige ansichtkaarten. Ideaal om weg te geven tijdens kerst of om lekker voor jezelf te houden.

Stuur na aankoop van je tickets een mailtje met je ordernummer en adres naar info@grasnapolsky.nl, en dan sturen we het kerstpakket zo snel mogelijk naar je toe. De actieperiode duurt tot 18 december* en meer informatie over de cadeaus en de actie vind je hier.

* zolang de voorraad strekt

Festivalbus
Je kent het scenario vast wel: heb je net in de trein een vrije vierzits voor jou en je vrienden gevonden, moet je alweer overstappen. Heel vervelend natuurlijk en daarom komen we met iets nieuws: de festivalbus. Heb je geen eigen vervoer kunnen regelen en is een lange treinreis niks voor jou? Dan is dit dé ultieme oplossing. Vertrek vrijdag 8 februari om 12:30 in een luxe touringcar, rechtstreeks vanaf Utrecht of Amsterdam richting Grasnapolsky 2019, om daar het festivalweekend van je leven te beleven op één van de tofste locaties in Nederland. Nadat zondagavond de festivalafsluiter is afgelopen, reis je op een comfortabele manier weer terug naar huis. En dat allemaal voor iets minder dan vijftig euro. Kortom, geniet van het comfort en laat jouw Grasnapolsky bij de opstap beginnen!

Nog geen tickets voor het festival? Deze zijn hier verkrijgbaar. Wil je meer informatie over alle reis- en verblijfmogelijkheden? Bezoek dan deze pagina.