Naar Gras met de camper of caravan: eerste hulp bij festivalcamperen

Terwijl de rest van de festivalcamping nog bezig is met het opzetten van de tent, kun je als camper- of caravaneigenaar al een stuk eerder een biertje open trekken. Nog even snel een ontbijtje maken in je eigen keuken voor je het terrein op gaat, en geen last van een lekkend luchtbed: met een camper of caravan is festivalkamperen gelijk een stuk relaxter.

Heb je zelf geen camper of caravan maar zou je daarmee wel heel graag naar Grasnapolsky komen? Via Camptoo kun je particuliere voertuigen huren en daardoor een unieke camper of caravan bij jou in de buurt vinden. Op de website van Camptoo kun je de door jou gewenste data selecteren, kiezen waar je je reis wilt starten en een leuke camper of caravan uitzoeken die je huurt. Van een jaren ’80 Volkswagen T3 tot retro Kip-caravan.

Eerste hulp bij festivalcamperen

Voor het eerst met de caravan of camper naar een festival? Dan kan het ook zo maar de eerste keer zijn dat je in een camper rijdt. Het rijden in een camper vraagt om een andere manier van rijden dan in een auto, pas je rijstijl dus ook aan op het zwaardere en grotere voertuig. Huur of leen je je camper of caravan? Stel de eigenaar alle vragen die je hebt over de camper of caravan.

Onderweg naar het hoge Noorden zijn er genoeg mooie campingplekken te vinden in ons land. Zo kom je alvast in een vakantie-/festivalsfeer en kun je gelijk je camper of caravan eens uitproberen. Datzelfde geldt natuurlijk voor de terugweg na een weekend Grasnapolsky: nog even een paar dagen Weg uit de stad, bijkomen in Appelscha, Zeewolde of Epe.

Checklist

Zin om op Gras te komen glampen met een eigen caravan of camper? Check dan nog even onderstaande lijst om volledig voorbereid af te reizen naar Scheemda:

  1. Bestel een festivalticket voor Grasnapolsky
  2. Zoek en boek een caravan of camper waar jouw hart sneller van gaat kloppen
  3. Check hier aan welke voorwaarden je camper of caravan moet voldoen
  4. Koop een camper/caravanticket met of zonder stroom
  5. Check hier wat je wel en niet mag meenemen op de camping
  6. Pak je festivaltickets, handdoek, slippers, lichtsnoer, vlaggetjes en opblaasbeesten in en rijdennn maar!

Uiteraard kun je ook gewoon met een eigen tent naar Grasnapolsky komen of een van onze glamping tenten boeken. Waarin je ook slaapt (of niet), iedereen heeft zicht op de prachtige Fabriek de Toekomst.

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen