Kaartverkoop Grasnapolsky 2022 gestart

Woehoe! De kaartverkoop voor Grasnapolsky 2022 is gestart! Je kunt je festivaltickets kopen via onze ticketpagina. Vanwege corona zijn er dit jaar een beperkte hoeveelheid tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang!

Een weekendticket inclusief pendelbus van Groningen CS naar het festivalterrein kost € 75 exclusief servicekosten. Studenten krijgen op vertoon van een studentenkaart € 10 korting.

Daarbovenop kun je binnenkort een bungalow boeken op vakantiepark Emslandermeer. Daar gooien we een Gras sausje overheen, denk: muziek, randprogramma, breakfastclub, zwembad, vuurplaats, to-go-foodtruck-diner-voor-in-je-bunga, kopje suiker van de buren en dansen op de bunga-banken met je vrienden. Het festival start vrijdag op het bungalowpark, zoals back in the days. Zo zorgen we ervoor dat je hoe dan ook een leuk weekend met je vrienden gaat hebben, wat de situatie ook is.

Gras op Spotify
Heb je de eerste artiesten al gehoord? We hebben onze playlist weer aangevuld met de kersverse line-up van Grasnapolsky 2022. Abonneer je op onze #Gras22 playlist op Spotify en kom vast in de stemming. 

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen