De kaartverkoop voor Grasnapolsky 2019 is begonnen

Het is zo ver! De Grasnapolsky ticketshop is officieel geopend en dat betekent dat je vanaf dit moment passe-partouts en vervoerstickets kunt aanschaffen en bij de bungalowparken kunt boeken voor onze zesde editie op 8, 9 en 10 februari in Fabriek De Toekomst te Scheemda.

Voordat je direct op de link klinkt, willen we je graag nog even wijzen op onze informatiepagina en de pagina over de reis- en verblijfsopties. Een nieuwe locatie betekent namelijk niet alleen een nieuwe omgeving, maar ook nieuwe parken, routes, mogelijkheden en zelfs een andere programma-samenstelling. De belangrijkste details op een rij:

  • Net als voorgaande jaren verkopen we passe-partouts (€89,99) en verschillende pendelbus- (vanaf €7,50) en parkeertickets (€17,50). Per transactie komen daar €1,49 boekingskosten bij.
  • Dit jaar gaan we tot diep in de nacht door op de fabriek, wat betekent dat er geen officiële programmering zal zijn op de bungalowparken. Wat dat betreft maakt het dus niet uit welk park je kiest. Wil je graag naborrelen met je vrienden? Zorg dan wel dat je op hetzelfde park zit. Er rijden geen pendelbussen tussen de parken.
  • Ook is het belangrijk dat je de juiste pendelbustickets selecteert tijdens het shoppen. Slaap je op Emslandermeer of juist Pagedal? Let dan goed op dat dat ook op je busticket staat.
  • Het boeken van de huisjes doe je in tegenstelling tot voorgaande jaren rechtstreeks bij de door ons geselecteerde parken. Heb je vragen over je huisje, de faciliteiten of iets anders? Daar kunnen zij je het best bij helpen!

Heb je nog vragen? Mail dan even naar info@grasnapolsky.nl of het door jou gekozen bungalowpark. Nu hebben we je wel genoeg opgehouden. Op naar de ticketshop!