Informatie

Hier vind je alle informatie over Grasnapolsky die je nodig hebt om zorgeloos het festivalweekend in te gaan. Selecteer hieronder het onderwerp waar je meer over wilt weten.

Over Grasnapolsky
Grasnapolsky is een intiem winterfestival dat in 2010 voor het eerst plaats vond in Utrecht. Een weekend lang muziek en kunst op bijzondere locatie middenin de natuur, dat is waar Grasnapolsky om draait. Nu is daar sinds februari 2014 dé perfecte locatie gevonden in Radio Kootwijk: een prachtig imposant gebouw met een rijke geschiedenis, midden op de Veluwe.

Grasnapolsky is een muziekfestival dat van indie als elektronisch aanbiedt, en daarbij een gezonde balans te probeert te vinden tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. Grasnapolsky vindt voor de vijfde keer plaats op 2, 3 en 4 februari 2018.

Sfeerimpressie 2017:

Ticketprijzen
Alle ticketinfo vind je op onze ticketpagina.
Vervoer en pendelbussen
Radio Kootwijk ligt in één van de mooiste en meest uitgestrekte natuurgebieden van Nederland, de Veluwe. Hierdoor is het wat lastiger bereikbaar en te vinden. Daarom wat tips om naar Radio Kootwijk af te reizen.

Auto & Parkeren
Radio Kootwijk is met het reguliere OV niet te bereiken. Ons advies is daarom om met de auto te komen. Echter, Radio Kootwijk is behalve het legendarische zendergebouw ook nog een kleine dorpsgemeenschap. Om de bewoners zo min mogelijk tot overlast te zijn is het niet toegestaan om met de auto nabij Radio Kootwijk te parkeren. Parkeren kan daarom uitsluitend op onze satellietparkeerplaats (of bij je bungalow). Vanaf hier rijden pendelbussen naar Radio Kootwijk.

Satellietparkeerplaats (zaterdag en zondag)
Het adres van de satellietparkeerplaats is NIET meer op de Asselseweg, maar aan de rand van recreatiepark Caitwickerzand. Parkeer- en buskaarten zijn alleen vooraf online te kopen. Deze worden ter plekke gescand. Zo gaat het parkeren nog sneller en makkelijker. Parkeren kost per dag €7,50; en €15,- voor het hele weekend. Natuurlijk kun je ter plekke ook een parkeerkaart verkrijgen. Een parkeerkaart kost dan €10,- per dag.

Landal Rabbit Hill
Bezoekers die overnachten op Landal Rabbit Hill kunnen gratis parkeren bij hun bungalow en vanaf daar de pendelbus naar Radio Kootwijk pakken. Koop voor de bus alvast online je ticket, dan ben je goedkoper uit en voorkomen we wachtrijen. Als je online al een ticket hebt aangeschaft kun je met het aangeschafte e-ticket een bus polsbandje ophalen bij onze infobalie in de receptie van Landal Rabbit Hill.

Pendelbussen
Er rijden op zaterdag en zondag (dus helaas niet op vrijdag) pendeldiensten tussen:

Buskaarten kosten €7,50 per dag en €15 voor het hele weekend. Bustickets worden alleen online verkocht via onze webshop.

Heenreis:

Landal Rabbit Hill via de Berkenhorst en de Satellietparkeerplaats naar Radio Kootwijk
De bussen rijden tussen 12:00 en 16:00 elk kwartier. Van 16:00 tot 20:00 rijden de bussen elk half uur. Vanaf 20:00 tot 23:00 rijden de bussen weer elk kwartier.

Station Apeldoorn – Radio Kootwijk
Er rijdt op vanaf station Apeldoorn elk half uur een bus tussen 12:00 en 17:00. Kom je later dan 17:00 aan? Neem dan een OV-fiets, of reis met het reguliere OV naar Landal Rabbit Hill, en pak vanaf daar de pendelbus naar Radio Kootwijk. Voor deze dienst dien je je ticket vooraf online te bestellen.

Terugreis:

Radio Kootwijk via Satellietparkeerplaats naar de Berkenhorst en Landal Rabbit Hill
De bussen rijden tussen 12:00 en 16:00 elk kwartier. Van 16:00 tot 20:00 rijden de bussen elk halfuur. Vanaf 20:00 tot 23:15 rijden de bussen weer elk kwartier.

Radio Kootwijk – Station Apeldoorn
Tussen 12:00 en 17:00 rijden de bussen elk halfuur. Van 20:00 en 23:00 rijden de bussen elk halfuur (zodat je de laatste trein kan halen).

Berkenhorst:

Heb je een bungalow op de Berkenhorst? Dan kun je op de halte Asselseweg-Kerkendelweg op- en uitstappen. Tijdens de avonduren kun je vanaf hier ook op en neer naar Landal om de feestjes daar bij te wonen. Op vrijdag zal er een Berkenhorst-shuttle rijden tussen 20:30 – 22:00 en 01:00 – 03:00. Op zaterdag en zondag kun je mee tussen 23:00 en 03:00. Deze shuttle wordt verzorgd door vakantiepark de Berkenhorst. Voor vragen kun je bij de receptie terecht.

Grasnapolsky biedt geen pendeldienst aan tussen Station Apeldoorn en Landal Rabbit Hill. Het park is vanaf hier te bereiken met bus 102, die ieder half uur richting het park rijdt. 


Fietsen

Heb je een fiets gehuurd? Deze kan je ophalen bij de receptie van Landal Rabbit Hill. De route naar Radio Kootwijk gaat overdag over de prachtige Veluwe en is 7,1 km lang. Na zonsondergang is de Veluwe helaas niet toegankelijk. Daarom is de route terug langer, namelijk 12 km. Doe voorzichtig onderweg, let goed op elkaar en haal indien je deze nog niet hebt de fietsroute-flyer bij de receptie van Landal!

Fietssleutel inleveren kan tijdens openingstijden van de receptie. Buiten deze tijden om kun je je fietssleutel inleveren in de daarvoor bestemde sleutelkluis buiten voor de receptie.

Let op: de route overdag naar Radio Kootwijk gaat over de prachtige Veluwe en is 7,1 km lang. Na zonsondergang is de Veluwe helaas niet toegankelijk. Daarom is de route terug langer, namelijk 12 km. Doe voorzichtig onderweg, let goed op elkaar en haal indien je deze nog niet hebt de fietsflyer bij de receptie van Landal!

Vervoertickets alleen van te voren verkrijgbaar!

Neem je je eigen fiets mee? Vraag dan bij de Grasnapolsky infobalie naar alle informatie die je nodig hebt.

Programmatijden
Op vrijdag is er vanaf 21:00 tot in de nacht programma op Landal Rabbit Hill. Zaterdag is er van 13:30 tot 23:00 programma op Radio Kootwijk, en daarna is het weer goed vertoeven in Landal. Zondag beginnen we om 13:30 op Radio Kootwijk, en ‘s avonds kan je weer terecht op Landal voor de officiële afterparty!
Adressen
Landal Rabbit Hill
Grevenhout 21
3888 NR Uddel
0577 – 456431

Berkenhorst
Kerkendelweg 30
3775 KN Kootwijk
t 0577 – 456451

Satellietparkeerplaats
Dit jaar kun je de Satellietparkeerplaats vinden bij recreatiegebied Caitwickerzand. Daar kom je als volgt:

Vanaf de A1: rijd op de N302 richting Landal Rabbit Hill en sla af bij het bord P – Grasnapolsky.
Vanaf de N302: rijd op de N302 voorbij Landal Rabbit hill en volg het bord P – Grasnapolsky

Food
Geen festival zonder food! En Grasnapolsky heeft een mooie line-up voor jullie verzameld. Onze longtime vrienden van Rammenas verblijden de bewuste eter met vega(n) broodjes, soep en burgers. De mannen van Wood Pizza en Grill nemen dit jaar, naast de houtoven voor hun fantastische pizza’s, ook de barbecue mee om jullie te voorzien van burgers en spareribs. Friethoes komt weer met stoofvlees en friet. Nieuw dit jaar zijn Sergeant Pepper, met Indiase curries en snacks, en Brandmeester, een prachtige rode brandweertruck met Mexicaanse snacks.
Daarnaast moeten er natuurlijk ook warme dranken zijn op een winterfestival. In de catacomben van het Zendgebouw en op het foodplein staat KoffieLeute, en bij De Garage staat de Land Rover Defender van Bosbrand, beide met koffie, thee, chocolademelk, glühwein/warme cider en zoetigheid. Zoals je kan lezen zijn er genoeg opties. Eigen consumpties zijn helaas niet toegestaan.
Locaties

Radio Kootwijk

Zenderzaal Lange Golf
De balzaal van de Veluwse sfinx met zijn prachtige mozaïekachtige tegelvloer. In combinatie met de grote, hoge ramen lijkt het alsof je midden op de Veluwe staat.

Zenderzaal Korte Golf
Tegenover het hoofdpodium vind je de Korte Golf. Hier ontdek je spannende nieuwe acts in kleine bezetting, spoken word en literatuur.

Garage
Verscholen in het bos vóór het terrein rondom het Zendgebouw en links van de watertoren vind je de Garage. Op zaterdag doet de Garage zijn naam eer aan met vooral spannende gitaarbands, indie acts met als klapper Afterpartees. Op zondag gaan we meer de breedte in. Van de frisse artpop van Someone tot de razende hardcore punk van Brutus.

Annex A en Annex B
De Annexen zijn de twee poortgebouwen die buiten de toegang naar de zenderzaal flankeren; ook wel bekend als de ‘voorpoten van de sfinx’. Met een keur aan spannende Nederlandse en Belgische acts is het aan te raden hier op tijd bij te zijn, want vol is vol en het is (sorry…) áltijd vol.

De Bunker
Dit jaar heeft dit voormalige radio-noodstation wederom een bijzondere invulling. Je kunt er komen kijken naar LSF1, een installatie die reageert op licht en geluid. Gezien de setting is er maar beperkte capaciteit. Des te meer reden om het hoofdgebouw eens uit te komen en naar beneden af te dalen. Dit jaar is de bunker vrij toegankelijk zonder speciale tickets. Er mogen 25 mensen tegelijk naar binnen.

Catacomben
In deze industriële kleine, open hokken onder de Zenderzaal kun je, al dan niet met een hapje en een drankje, lekker even bijkomen van alle shows die je zojuist gezien hebt. Dit jaar is er in de catacomben ook weer een cafébar met speciaalbieren, heerlijke wijnen en bijzondere frisjes!

Kadasterkamer
Een Utrechtse oase op de Veluwe waar je zowel je oren als ogen de kost kunt geven. Dit jaar is de Kadasterkamer namelijk het thuis van het experimentele radioplatform Stranded FM en de creatievelingen van Kapitaal. Dit gezelschap kan zeefdrukken als geen ander, al slaan ze een feestje ook niet af. Wat dit bonte gezelschap precies met de ruimte van plan is lees je verderop in de programmagids.

Schaapskooi & Gebouw E
De Schaapskooi en Gebouw E waren nog niet eerder onderdeel van het festival. Dit laatste jaar willen we jullie de kans geven toch nog wat nieuwe plekjes te ontdekken. Via de fietsroute kun je bij Gebouw E en de Schaapskooi terecht komen. Dit kan met je eigen fiets. Heb je geen fiets gehuurd? We hebben er een aantal te leen via de Kunstbalie. Doe je de fietsroute? Dan zul je over deze twee onontdekte locaties het nodige horen van Staatsbosbeheer. Op zondag zullen er ook bijzondere sessies zijn in Gebouw E. Hiervoor heb je wel een ticket nodig.

Watertoren
De oude watertoren is in feite het kleinste ‘podium’ van Grasnapolsky. Met een capaciteit van slechts 20 bezoekers vinden hier de meest intieme onversterkte optredens plaats. Alleen toegankelijk met een Watertorenticket, en altijd een verrassing van wie je een sessie zult bijwonen!

Landal Rabbit Hill

Atrium
Tussen het zwembad en het restaurant bevindt zich het Atrium. Deze mooie grote ruimte waar normaliter gegeten en gedronken kan worden, wordt voor Grasnapolsky omgebouwd tot multifunctioneel podium. Vrijdagavond begin je de avond met bands en eindig je met hiphop. Zaterdagavond ga je lekker met je voetjes van de vloer!

Amfitheater
Het openluchttheater van Landal is heel sfeervol. Met wat dekens, een vuurtje, glühwein of een speciaalbiertje ga je hier buiten hele fijne optredens bijwonen en jezelf lekker warm dansen.

Restaurant
Heb jij zin om het zweet in je spreekwoordelijke sokken te dansen? Ga dan op vrijdagavond naar het restaurant! Tutti breekt daar de hele tent af. Zaterdag gaan Venz en Odin dat dunnetjes over doen. Zondag sluit je het weekend af met een sfeervolle ronde discobowlen.

Let op: Kies vooraf op het programma welk feestje je wilt bijwonen, het wordt namelijk erg druk en de ruimte is beperkt. Je kunt dit jaar niet binnendoor van het restaurant naar het Atrium lopen. Om meer capaciteit te creëren hebben we er twee aparte feestjes van gemaakt. Wil je van feestje A naar feestje B? Dan moet je helaas dus even buitenlangs lopen en misschien even wachten tot je naar binnen kunt.

Daarnaast: omdat het hele park dit jaar vol zit met Grasnapolsky-gasten zal het restaurant buiten deze momenten niet geopend zijn.

Kunst- en Expeditieprogramma
Om aan de expedities mee te kunnen doen heb je een ticket nodig. Deze tickets zijn gratis, maar gezien de beperkte capacaciteit willen we op deze manier meer mensen een eerlijke kans geven om deel te nemen. Je kunt de tickets voorafgaand aan het festival online reserveren via http://bit.ly/expeditietickets en tijdens het weekend zelf op het festivalterrein verkrijgen bij een speciale balie op het binnenplein. Alle tickets, dus ook de online gereserveerde, moeten als fysieke ticket bij ticket- en muntenbalie op het binnenplein worden opgehaald (één per persoon).

Let op: na het reserveren hoor je een bevestigingsmail te ontvangen. Is dit niet het geval? Probeer het dan opnieuw. 

Haal je je tickets niet op tijd op (uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de sessie)? Dan komen ze weer vrij voor andere geinteresseerden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

De onderdelen waar je tickets voor nodig hebt zijn:

Vroeger op Radio Kootwijk
zaterdag en zondag // 13:00, 14:00 en 15:00

Museum voor Onbedoelde Kunst
zaterdag en zondag // 14:00 en 15:30 uur // met gids

Micro Ontdekkingen
zaterdag en zondag // 14:00, 14:30, 15:00 en 15:30

De Stilste Nacht van het Land
zaterdag: 20:00 // zondag: 21:00

Optredens Pieter de Graaf in Gebouw E
zondag // 14:30 en 15:30 // fiets nodig!

– Watertorensessies
zaterdag en zondag // 15:00 t/m 20:00 uur, ieder heel uur // welke artiest je gaat zien blijft geheim

Afzeggen
Ga je het onverhoopt niet halen of wil je toch iets anders gaan doen? Geef dit uiterlijk een half uur voordat de activiteit begint door via
expedities@grasnapolsky.nl, dan geef je anderen de kans om nog wel mee te doen!

Landal Rabbit Hill
Inchecken
Inchecken kan vanaf vrijdag 15.00 uur. Zorg dat je je geprinte bungalowticket en ID/paspoort bij je hebt. De receptie sluit vrijdag om 21.30 uur. Zorg dat je dan binnen bent. Mocht je het onverhoopt niet redden, bel dan voor dat de receptie sluit naar 0577 456 431 om dit te laten weten. Je kunt uiteraard ook nog op zaterdag inchecken tussen 9.00 en 17.00 uur.

Huisdieren
Niet alle accommodaties zijn geschikt voor huisdieren. Honden, katten en konijnen houden doorgaans niet van festivals, maar mocht je ze toch mee willen nemen dan dien je dit door te geven aan receptie.rabbithill@landal .com onder vermelding van je naam en Pay Reference (begint met REF0…….) zodat daar rekening mee kan worden gehouden bij de bungalowindeling.

Uitchecken
Uitchecken kan zowel op zondag (tot 17:00) als maandag (tot 10:30 uur). Het is van belang dat je de bungalow achterlaat zoals je hem aantrof. Indien dit niet het geval is, zullen er later kosten in rekening worden gebracht.

Denk er bij het verlaten van de bungalow aan dat de bedden zijn afgehaald, de vaat is gedaan en de vaatwasser is uitgeruimd en het vuilnis is weggebracht. Als je dit niet hebt gedaan zullen er helaas achteraf kosten in rekening worden gebracht. Heb je een Luxe Check Out geboekt? Dan mag je het bedlinnen afhalen, vaatwasser uitruimen en vuilnis wegbrengen laten zitten als je daar geen zin in hebt.

Voor praktische vragen over de faciliteiten op het park/in de bungalow of als je buiten de openingstijden van de receptie aankomt, neem je contact op met de receptie van Landal Rabbit Hill via 0577 – 45 64 31 (maak keuze 2) of per email: rabbithill@landal.nl.

Openingstijden receptie Landal Rabbit Hill
Vrijdag: 09:00-21:30 (incheck vanaf 15:00 uur)
Zaterdag  09:00-17:00
Zondag 10:00-17:00
Maandag: 09:00-18:00  (uitcheck tot 10:30)

Boodschappen & snackbar
In de ParkShop kun je gewoon lekker je boodschappen voor het weekend doen! De supermarkt biedt een ruim assortiment aan levensmiddelen.

Openingstijden winkel
Vrijdag – 08:00 tot 21:30
Zaterdag – 08:00 tot 18:00
Zondag – 08:00 tot 18:00
Maandag – 08:00 tot 18:00

Nog meer snacken?

Openingstijden snackbar
Vrijdag – 18:00 tot 03:00
Zaterdag – 22:00 tot 03:00
Zondag – 22:00 tot 02:00

Zwembad
Toe aan wat ontspanning na een festivaldag? Dan kun je lekker uitpuffen in het zwembad, de sauna en het Turks stoombad. Compleet met bubbelbad, stroomversnelling en glijbaan.

Openingstijden zwembad
Vrijdag – 09:00 tot 22:00
Zaterdag – 09:00 tot 22:00
Zondag – 10:00 tot 22:00

Geef ongewenst bezoek geen kans!
Sluit bij het verlaten van je bungalow/mobile home deuren en ramen en laat waardevolle spullen niet onbeheerd achter.

Wi-Fi
Tijdens je verblijf onbeperkt online zijn? Koop je voucher bij de receptie. Een code is te gebruiken op zes apparaten. Een dag kost € 12,50 en voor € 22,50 heb je het hele weekend internet.

Houtvuur
Één van die voordelen van de winter is dat de open haard weer aan kan. Daarom heeft Landal gedurende deze periode een speciale aanbieding: een zak haardhout en twee paraffineblokken in een Landal- shopper voor € 10,00. Dit pakket is verkrijgbaar bij de receptie.

Nachtprogramma
Grasnapolsky houdt niet op zodra de headliner het podium verlaat in de Zenderzaal. Nee, ook eenmaal terug op het bungalowpark is er genoeg te zien, horen en beleven. En dat kan zo af en toe nog wel eens uitlopen in een ranzig feestje. Weten waar je moet zijn om ook in de kleine uurtjes het nodige te ontdekken? We nemen je graag bij de hand! Kijk daarom voor meer informatie op de volgende pagina.

Stranded FM + Kapitaal at Grasnapolsky

Belangrijk
Grasnapolsky en natuur gaan mooi samen. We vragen je dan ook je aan de regels te houden die zijn opgesteld om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn. Radio Kootwijk ligt in een natuurgebied. Het is niet toegestaan om je voor zonsopkomst en na zonsondergang buiten de verharde wegen in het gebied te bevinden. Op overtreding staat een boete en zal je de toegang tot het verdere festival, ook op Landal, worden ontzegd.
Polsbandjes
Aankomst vrijdag:
Overnachters van Landal Rabbit Hill kunnen vrijdag al hun polsbandjes ophalen op het park. In de receptie is een speciale Grasnapolsky check-in.

Aankomst zaterdag & zondag:
Polsbandjes voor het festival kunnen worden opgehaald bij de ingang van Radio Kootwijk. Hiervoor heb je je ticket en eventueel CJP-pas nodig (indien je een ticket met CJP-korting hebt gekocht.) Overnacht je op Landal Rabbit Hill en kom je op zaterdag of zondag pas aan? Ook dan haal je je polsbandje bij de ingang van Radio Kootwijk. Polsbandje kapot? Bewaar je ticket en je kapotte bandje zodat je met je ID bij de infobalie een nieuw bandje kunt ophalen.

Verder Praktisch
Cashless festival
Grasnapolsky is een cashless festival. Je betaalt overal met munten. Muntverkoop is pin-only, dus cash is op het terrein niet nodig.

Munten
We werken op het festival met munten. Muntverkoop is pin-only. Het is niet mogelijk de munten met creditcard te betalen.

Let op: Overgebleven munten kunnen op de zaterdag en zondag op Radio Kootwijk worden teruggebracht bij de muntenbalie binnen, en op maandagochtend op Rabbit Hill tussen 09:00 en 10:30. Er geldt een minimum van twee hele munten.

Gehoorbescherming
Genieten van muziek doen we veel en graag, zorg dus goed voor je oren tijdens Grasnapolsky! We adviseren je om gehoorbescherming te dragen, oordopjes zijn dan ook verkrijgbaar op het festival. Op Radio Kootwijk kun je ze bij de merchandisebalie krijgen, op Landal bij de muntverkoop. Kijk op www.ilovemyears.nl voor meer tips om je oren te beschermen tijdens muziekfestivals en concerten.

Merchandise
Ook dit jaar verkopen we Grasnapolsky- merchandise. Het verkooppunt kun je vinden in de Zenderzaal in Gebouw A. Daarnaast kun je in de Kadasterkamer bij Kapitaal je zelfgekozen merchandise live laten zeefdrukken. De merchandise is alleen te betalen met munten.

Handig om mee te nemen
Neem een zaklamp mee. Op de Veluwe is het na zonsondergang écht donker. Ook warme en stevige schoenen zijn mogelijk geen overbodige luxe. Ga je fietsen? Zorg dan dat je warme kleding meeneemt en eventueel extra verlichting.

Huisregels
Cashless festival
Grasnapolsky is een cashless festival. Je betaalt overal met munten en deze schaf je bij de muntenbalie aan met PIN.

Munten
We hanteren een muntprijs van €2,70. Muntverkoop is PIN-only.

Drinken en eten
Eigen consumpties zijn niet toegestaan op het festivalterrein (met uitzondering van aantoonbare allergieën). We schenken geen alcohol onder de 18 jaar. Bij twijfel kan om je legitimatiebewijs worden gevraagd.

Hard cups
Op Grasnapolsky worden je drankjes geschonken in hard plastic bekers, waarvoor we een halve munt statiegeld vragen. Op deze manier willen wij de omgeving respecteren en een schoon festival creëren.

Roken
Het is verboden binnen te roken. Buiten is roken toegestaan op de daarvoor aangewezen plaatsen. Denk hierbij aan onze vrijwilligers die maandag alles schoonmaken en gooi je sigaretten niet op de grond, maar in de asbak/prullenbak.

Drugs
We hanteren een zero tolerance beleid op drugs. Het is volgens de Nederlandse wet verboden om illegale middelen als drugs bij je te hebben of te verhandelen. Politie en organisatie hebben het recht bagage en auto’s hierop te doorzoeken.

Handel
Het is niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie goederen te verhandelen op het festivalterrein en de parkeerterreinen.

Fotograferen
Het is niet toegestaan professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur het festivalterrein mee op te nemen. Foto’s maken met je telefoon of gewone camera mag natuurlijk wel. Let erop dat je de flitser uitzet. Dit kan vervelend zijn voor de artiesten en andere bezoekers.

Hou het leuk
Het is niet toegestaan glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, (vuur)wapens, spuitbussen, markers en gevaarlijke voorwerpen het festivalterrein mee op te nemen. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel.

Huisdieren
Huisdieren moeten helaas het festival missen en thuis blijven.

Respect voor de omgeving
Grasnapolsky en natuur gaan mooi samen. We vragen je dan ook je aan de regels te houden die zijn opgesteld om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn. Radio Kootwijk ligt in een natuurgebied. Het is niet toegestaan om je voor zonsopkomst en na zonsondergang buiten de verharde wegen in het gebied te bevinden. Op overtreding staat een boete en zal je de toegang tot het verdere festival, ook op Landal, worden ontzegd.

Garderobe eigen risico
Gebruik van de garderobe is op eigen risico. Grasnapolsky kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, beschadiging of diefstal. Paraplu’s mogen op het festivalterrein worden meegenomen. We verzoeken jullie vriendelijk jassen niet mee te nemen in de zenderzaal, niet in de raamkozijnen te leggen, maar in de garderobe achter te laten.

Kluisjes
Ook dit jaar hebben we weer kluisjes. Ze staan in de garderobe van het zendergebouw. Je betaalt €7,50 voor een weekend of €5,00 voor een enkele dag. Zorg dat je €5,00 extra meeneemt voor de borg. Sleutels ophalen en inleveren kan bij de kassa op het binnenplein.

Gevonden voorwerpen
Iets kwijt? Of juist iets gevonden dat iemand nu waarschijnlijk ontzettend mist? Bij Landal kun je gevonden voorwerpen bij de receptie ophalen en achterlaten, op Kootwijk kan dit bij de infobalie.

Sluiting
Zaterdag 3 februari om 23:00 u dient iedereen het festivalterrein verlaten te hebben. Zondag 4 februari om 22.30 u dient iedereen het festivalterrein verlaten te hebben.

Toegangsleeftijd
Er geldt geen minimum adviesleeftijd. Jongere bezoekers dienen te worden begeleid door een verantwoordelijke meerderjarige. Grasnapolsky is daarentegen geen kinderfestival en faciliteert daar ook niet in. Kinderen meenemen mag, maar raden wij niet aan. Bezoekers onder de 18 jaar krijgen een <18-polsbandje in verband met de algemene alcoholregels.

Vuur
Altijd gevaarlijk, maar in deze natuurlijke omgeving helemaal. Open vuur, anders dan uitgevoerd door de organisatie is dan ook ten strengste verboden. Hieronder vallen ook fakkels, e.d.

Flyeren
Het is niet toegestaan op het festival en de terreinen rondom te flyeren of posters op te hangen zonder toestemming van de organisatie.

Aansprakelijkheid
Grasnapolsky kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel en/of verlies of beschadiging van goederen. Ook verwijzen wij naar de algemene voorwaarden op de website.

Tot slot
Deze regels zijn bindend en overtreders lopen het risico hun polsbandje te moeten inleveren en van het terrein te worden verwijderd.

Pers en accreditaties
Interesse om over Grasnapolsky te schrijven of langs te komen voor een verslag tijdens het festivalweekend? Neem contact op met June voor meer informatie.
Vrijwilligers
Voor Grasnapolsky zijn we uiteraard weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Heb jij zin om het team te komen ondersteunen tijdens het festival? Mail dan naar vrijwilligers@grasnapolsky.nl
FAQ
Q: Is er beddengoed/linnen aanwezig in de bungalow?
A: Ja, in de bungalow vind je dekbedden, kussens en een lakenpakket om je bed op te maken. Je moet wel zelf handdoeken meenemen.Q: Zijn er lockers op het festivalterrein?
A: Ja. Dit jaar zijn er weer lockers aanwezig. De garderobe is op de begane grond aanwezig, wij vragen jullie met klem hier gebruik van te maken, zodat de Zenderzaal geen groot jassen-slagveld wordt. Da’s véél gezelliger!Q: Kun je met de auto bij de bungalow komen?
A: Ja, je kunt je auto kwijt bij je bungalow gedurende het gehele weekend.Q:Waar kan ik vinden welke bungalow we hebben?
A: De bungalows worden ingedeeld door Landal Rabbit Hill. Bij het inchecken op vrijdag krijg je het nummer van je bungalow.Q: Wij hebben kaarten voor Grasnapolsky op zaterdag en willen ook graag naar het nachtprogramma op het Landal park, maar logeren daar niet. Kunnen wij de auto zaterdagmiddag bij het bungalowpark parkeren en van de pendelbus daar gebruik maken?
A: Nee, in verband met onze capaciteit op het bungalowpark kunnen we dat niet toelaten. Je auto parkeer je dus op de satellietparkeerplaats bij aankomst. Na afloop van het programma op Radio Kootwijk pak je ‘s avonds de pendelbus naar de satellietparkeerplaats en vanaf daar je eigen auto naar het bungalowpark.
Andere vragen
Vragen? Mail tickets@grasnapolsky.nl.

Gemist, of achteraf spijt? Scoor hier toch nog Grasnapolsky 2018 merchandise! Sluiten