Hostel Grasnapolsky

Boek nu een bedje in Hostel Grasnapolsky op vakantiepark Emslandermeer! Ben je op zoek naar een slaapplek op GRAS, maar ben je alleen of niet met genoeg om een bungalow te vullen? Dan is De-Grote-GRAS-Nieuwe-Vrienden-Bungalow wellicht iets voor jou!

We bieden een 2-persoonskamer voor 3 nachten voor €160 aan of een los bed in gedeelde kamer voor €80 voor 3 nachten. Da’s dus €26,67 per nacht! In de bungalow verblijft iemand van de Grasnapolsky-organisatie, dus heel veel gezelligheid en no worries.

Aanmelden doe je via hostel@grasnapolsky.nl. Stuur ons naast je naam en contactgegevens met hoeveel mensen je je aanmeldt en of je een eigen kamer of een bed in een gedeelde kamer wilt.

Op vrijdagavond is er in het nieuwe restaurant van het vakantiepark een afterparty en op zaterdag- en zondagochtend organiseren we hier de GRAS Breakfast Club. Met mimosa’s, verse croissantjes en de eerste deuntjes van de dag. En dit is ook de plek waar je lekker warm op de pendelbus naar het festival kunt wachten.

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen