Grasnapolsky presenteert op het Peepshow Palace festival

In juli en augustus krijgt jouw magere culturele zomer toch nog vlees op de botten tijdens het Peepshow Palace Festival. Drie keer per dag voorstellingen & concerten, de hele zomer lang, op een bijzondere locatie in Amsterdam, helemaal corona-proof.

Met Grasnapolsky programmeren we meerdere shows:

blackwave.

Na hun show op Grasnapolsky 2018 nodigen we deze talentvolle mannen uit België nogmaals uit om twee shows te spelen op een bijzondere locatie: Peepshow Palace. blackwave. is een hiphop duo uit België bestaande uit rapper Jay Atohoun en zanger/producer Willem Ardui. De mannen uit Antwerpen onderscheiden zich met hun open minded benadering van hiphop, gemixt met invloeden van soul, funk, jazz en pop. Er zit een lekkere scheut nineties in, maar de heren tillen deze heerlijk smeuïge groove probleemloos naar vandaag met behulp van hun ijzersterke liveband. Na hun succesvolle debuut EP Mic Check wachtte meer succes, in 2018 was daar de echte doorbraak met Swangin’, Whasgood? en het meer dan 9 miljoen keer (!) gestreamde Elusive. In november afgelopen jaar kwam alles samen op debuutalbum ‘ARE WE STILL DREAMING?’. Op 28 juli staan ze twee keer in Peepshow Palace om je te bedwelmen met hun soulvolle hiphop.

Jaguar Jaguar

Na hun show op Grasnapolsky 2019 nodigen we ze nogmaals uit om een show te spelen. Dit aanstormend groepje Belgische talenten ontstond tijdens een verblijf in een huisje aan de oceaan in Spanje. En laten we eerlijk zijn, hun eerste EP Montjoi schetst een zonsondergang met de kleur van een bloedsinaasappel. Lome gitaarmelodieën, zachte synthesizers, loom gemixte vocalen: Jaguar Jaguar heeft dat Belgische eclectische tintje dat Warhola en J. Bernardt ook hebben, maar dan wel met een groove à la Jungle en Parcels. Met gloednieuwe EP Madelyn onder de arm komen ze naar Peepshow Palace.

Willy Organ

“Ik wil niet meer leven / met een wekker om half zeven” – zo voelbaar als deze binnenkomer maakt Adele ze niet hoor. Willy Organ sprong uit dezelfde muzikale put als Karel, om vervolgens nooit meer aan ons oog en oor te ontsnappen. Organ is een Vlaming die de tragiek van het leven prachtig om kan zetten in wavey electropop met een gezonde mix van zelfspot en absurdisme. Een soort Borokov Borokov voor Willy’s en Marjetten. Op een goede manier, natuurlijk. Zijn liveshows zijn telkens uitbundige feesten waarbij antihelden zich verenigen en zich in het beste geval identificeren met de tragiek rond Willy Organ. De relateerbare liedjesteksten zijn vaak intriest en donker, gaan over angst en verlies, maar brengen mensen ook hard aan het lachen.

Deze optredens zijn onderdeel van de Grasnapolsky programmering tijdens het Peepshow Palace Festival van Theatergroep De Warme Winkel en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en komen mede tot stand door Trix. Voor alle info & tickets klik je hier.

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen