Gaan tot het licht – De Toekomst is hier

Ieder jaar kiezen we een thema voor Grasnapolsky. Dit jaar laten we ons inspireren door ‘licht’. De behoefte om door te gaan. Doorgaan tot het licht om precies te zijn. In de vorm van kunst, expedities en alle hoeken van De Toekomst.

Op zee geven de lichtenlijnen aan welke koers schepen moeten varen om hun bestemming te bereiken. Maar hoe vinden wij op het vaste land onze weg vooruit? Kunnen we ook hier het licht en ritme te volgen en onze eigen weg voorwaarts vinden? Het thema ‘Gaan Tot Het Licht’ van de editie in 2022 verwoordt de hoop op vooruitgang en de behoefte aan muziek, kunst, inspiratie en onbeperkte vrijheid. 

Inspiratie voor het thema van 2022 kwam ook uit een gedicht van de Groningse stadsdichter Myron Hamming: “We zagen lichtpuntjes in de verte en noemden ze toekomst.” 

Grasnapolsky kijkt altijd naar wat er wél kan. Daarom trekken we dit thema door naar Bungalowpark Emslandermeer; waar de nachten lang zijn en alleen jij beslist wanneer je het licht uit doet! Naar een vakantiehuisje met je vrienden is momenteel toch wel ongeveer het leukste dat je kunt doen. En ‘samenzijn’ en samen herinneringen maken is waar we allemaal naar smachten. Maar het seint natuurlijk ook naar dat we bij gras nooit opgeven en altijd door zullen gaan tot er weer betere tijden volgen.

𝗚𝗮𝗮𝗻 𝘁𝗼𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁
De toekomst is hier

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen