Met de festivalbus naar Grasnapolsky 2019

Je kent het scenario vast wel: heb je net in de trein een vrije vierzit voor jou en je vrienden gevonden, moet je alweer overstappen. Heel verlenend natuurlijk en daarom komen we met iets nieuws: de festivalbus. Heb je geen eigen vervoer kunnen regelen en is een lange treinreis niks voor jou? Dan is dit dé ultieme oplossing.

Vertrek vrijdag 8 februari om 12:30, in een luxe touringcar, rechtstreeks vanaf Utrecht of Amsterdam richting Grasnapolsky 2019, om daar het festivalweekend van je leven te beleven op een van de tofste locaties in Nederland, namelijk Fabriek de Toekomst. Nadat zondagavond de festivalafsluiter is afgelopen, reis je op een comfortable manier weer terug naar huis. En dat allemaal voor maar iets minder dan vijftig euro. Kortom, geniet van het comfort en laat jouw Grasnapolsky bij de opstap beginnen!

Een ticket voor de festivalbus kun je hieronder kopen. Voor meer informatie over de reis- en verblijf mogelijkheden omtrent Grasnapolsky 2019 kun je hier terecht. En heb je nog geen festivalticket? Deze zijn nog steeds hier verkrijgbaar.