Eten en drinken op Grasnapolsky

Grasnapolsky is niet compleet zonder de lekkerste hapjes en drankjes. Dit jaar vind je een divers aanbod aan foodtrucks op ons terrein. Vergeet niet een Eierbal te bestellen!

Sergeant Pepper 
Opwarmen met heerlijk kleurrijk Indian food. Van vegan Samosa’s tot Bombay burrito’s. Proef hun super lekkere romige curry’s, allemaal met huisgemaakte toppings. 

Cut the crêpe
De beste crêpes van het noorden. Een dag zonder crêpe is een dag niet geleefd. Ga voor een kaas crêpe met huisgemaakte tomaten chutney of gewoon klassiek voor stroop. nomnomnom

En alles biologisch! <3 

Burning Baarch
Een echte vakman! Een ambachtelijke manier van BBQ-en op een dikke smoker. Alles van begin tot eind vers bereid. Lokaal vlees. Echt festival eten, met o.a. burgers en pulled pork! Lekker!

New Nexus Buster
Buster staat voor food, fun, fair. Goed eten vanuit een bijzondere dubbeldekkerbus. Maar vooral is de bus een leerwerkplek om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, van mechanica tot horeca, een eerlijke kans te geven. Op Grasnaposky hebben ze falafel, zwarma van oesterzwam, borrelplank en……………EIERBALLEN HEUJ!

Toffe Koffie
De retro koffie caravan op het terrein. De koffiemelange is helemaal biologisch en 100% van Arabica bonen. Perfect voor een pittige espresso of een lekkere cappuccino. Even goed wakker worden na die langste nacht! Maar even opwarmen kan ook, want Toffe Koffie heeft ook heerlijke huisgemaakte soep! 

Smaakvolvo
Binnen koffie halen? Ga op zoek naar deze vette eyecatcher uit de ‘60’s in de Kartonbaan. Een heerlijk koffie assortiment, maar proef ook hun brownie of ga voor een lekker stuk vegan bananenbrood. 

De Machinekamer
In de machinekamer is voor iedereen, die binnen het assortiment van de standaard barren zijn of haar ei niet kwijt kan, een breed scala aan bijzondere dranken te proeven. Vanuit The Stockroom uit Groningen, uitgeroepen tot de beste cocktailbar van Nederland in 2019, worden een aantal heerlijke klassieke cocktails geserveerd. In samenwerking met wijnhandel Dikkers worden vanuit de speciaalwijnbar de mooiste (natuur)wijnen aangeboden en de heren en dames van Bax bier verassen ons met een assortiment aan bijzondere bieren. Dus voor ieder wat wils! 

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen