Eerste namen #Gras18 bekend

De eerste namen van Grasnapolsky 2018 zijn bekend!
O.a. Liima, Ghostpoet en Matteo Myderwyk zijn in februari te zien op Radio Kootwijk

Met trots presenteren we de eerste veertien namen voor Grasnapolsky 2018: Liima (DK), Matteo Myderwyk, Ghostpoet (UK), Felix Pallas (BE), Sextile (US), Afterpartees, Pitou, Grapell (SE), Arp Frique, Fungo Bat, De Cultuur, Coyoco, Feng Suave en San Dollar.

De trouwe bezoekers die tickets kochten via onze pre-sale wisten het mogelijk al, we krijgen het Deens-Finse Liima op bezoek. De band, waarvan je meerdere leden kunt kennen van Efterklang, gooide onlangs hoge ogen met hun tweede album “1982”. Sfeervolle electronica met een flinke scheut reverb om bij weg te dromen.  Daarnaast zijn we meer dan trots dat Ghostpoet afreist naar de Veluwe. De Britse zanger en producer experimenteert graag met uiteenlopende stijlen en levert op het podium een eigenzinnig mengsel van hiphop, rock, electronica en funk. Zij delen deze editie het podium met onder andere Felix Pallas, Sextile en Grapell.

Ook ons eigen land zal deze editie weer goed vertegenwoordigd zijn. Zo hebben we de veelbelovende, jonge toetsenist Matteo Myderwyk in de Zenderzaal staan, die zichzelf in de kijker wist te spelen met zijn optreden op Into the Great Wide Open. Verder kun je 2, 3 en 4 februari bij ons komen genieten van Pitou, Afterpartees, Fungo Bat, Arp Frique, Coyoco, San Dollar, Feng Suave en De Cultuur.

In december delen we het volgende deel van de line-up met jullie. In de tussentijd lees je op onze site alvast meer over deze artiesten, en kun je ze (tegelijkertijd) beluisteren op onze Spotify #Gras18 playlist.

Kunst en expeditie programma
Met “Ver weg / Dichtbij”  als thema zetten we dit jaar de geschiedenis van radio Kootwijk tegenover het heden, maken we wat klein lijkt groot en maken we het onzichtbare zichtbaar. Artiesten in de brede zin van het woord geven betekenis aan deze verhalen. Denk hierbij aan mooi audiovisuele installaties, lichtsculpturen, fotografie en spoken word-performances. Daarnaast boden we voorheen safari’s aan en gaan we dit jaar op expeditie met Staatsbosbeheer. Met een andere blik op de omgeving word je door de boswachter of een audiotour rondgeleid tijdens verschillende wandel- of fietsexpedities in de rust en ruimte van deze adembenemende omgeving.

Overnachten op de Berkenhorst
Wat zat Landal Rabbit Hill snel vol dit jaar. We hebben een record gevestigd met z’n allen! Gelukkig is er nog wél plek op vakantiepark de Berkenhorst, het park waar de bezoekers in 2014 ook bleven slapen. De Berkenhorst heeft tot half december stevige vroegboekkortingen, en daar bovenop leuke aanbiedingen voor Grasnapolsky bezoekers als je telefonisch of per mail boekt. Kijk dan dus vooral even op de site als je graag naar #Gras18 wilt komen in februari, maar nog geen slaapplaats hebt. Je kunt dan gewoon komen meefeesten op Landal! We regelen een shuttle die jullie van Landal dan weer naar de Berkenhorst brengt.

Tickets
De verkoop van de passe-partouts gaat erg hard. We raden jullie dus aan om deze snel aan te schaffen als je zeker wilt zijn van toegang tot het festival. Er zijn momenteel nog maar 150 passe-partouts verkrijgbaar, en er worden deze editie in tegenstelling tot vorige jaren geen dagkaarten verkocht.

Een passe-partout kost €85, of €80 als je in het bezit bent van een CJP Cultuurkaart. Tickets voor het festival, de pendelbus en/of de parkeerplaats bestellen kan via deze website. 

Gemist, of achteraf spijt? Scoor hier toch nog Grasnapolsky 2018 merchandise! Sluiten