Eerste namen bungalowpark programma bekend

Vanaf het begin knallen en niets missen; de eerste namen voor het Grasnapolsky bungalowpark programma zijn bekend!

De opening trappen we donderdag 7 maart groots af op Bungalowpark De Bloemert met drie te fantastische acts in het nieuwe festivalhart: De Black Box.

⊙ Rob Feather: Van EDM-verleden naar melodieus-modulaire koekblikdance. Feather’s nest brengt aanstekelijke onschuld en kinderlijke speelsheid.
⊙ BOWL: Jongens van de Herman Brood Academie jojoën alle kanten op met Sweet Caffeine. Is er genoeg ruimte om te moshen om de Black Box 👀?
⊙ (…) Centraal: Utrechtse bonte mix, Black Country, New Road-vibes. Verwarmt, verblijdt, ruimt op en ontrafelt in elke zaal. 

We hebben het hele park tot onze beschikking, dus zonder al te veel te verklappen zijn de mogelijkheden van donderdag t/m zondag eindeloos…

Toegang tot het bungalowpark programma is alleen mogelijk als je een combi-ticket (festival+bungalow) hebt geboekt. Boek snel je verblijf want de bungalows zijn populair en een aantal bungalowtypes zijn al uitverkocht. Er zijn nog 4-, 5-, 6- en 12-persoons bungalows beschikbaar (de 12-persoons bungalow is inclusief privé sauna🧖‍♀️!)!

Boek je ticket hier

 

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen