Eerste namen bungalowpark bekend!

POM  • LE MOTAT • Géonne Hartman • Elmer • Berg & Beuk & Friends 

Vroeg pieken, hard knallen

Verblijf je op het bungalowpark, dan starten we al op donderdag met een ultiem feestje als opwarmer. Na het doorslaande succes op Grasnapolsky ‘22 vragen we nachtvlinder LE MOTAT terug voor een portie Rotterdams absurdisme en onomwonden verlokking. Elmer, absoluut onconventioneel alterego van rapper-producer Merel Pauw, bestormt de hiphopwereld met teksten die even vunzig als spitsvondig zijn. De avond is compleet met de aanwezigheid van POM. Met de stuurse verschijning Liza van As ferm aan het roer maakte POM al twee Popronde-edities onveilig en werd de band door 3voor12 tot de nummer twee van Noorderslag ’22 benoemd. In 2021 zouden ze op de gecancelde zomereditie van Grasnapolsky staan, dus we ze zijn zeer verheugd POM alsnog te kunnen ontvangen. 

Boek je bungalow*

*Krappe decembermaand? Neem contact met ons op om te betalen in termijnen via info@grasnapolsky.nl

Werk je kater weg tijdens de brakke brunch met Géonne Hartman en koffie met een klappie. Te midden van haar hoogst verstilde popliedjes beweegt de stem van Géonne Hartman als een achtbaan – op en neer, drie keer over de kop en dan achteruit weer terug. De Utrechtse singer-songwriter heeft met zulke aanstekelijke speelsheid verder maar weinig nodig: vaak alleen een akoestische gitaar of ukulele, hier en daar een pianoriedeltje of een roffel. 

Ultieme Afters 

Ben je op donderdag, vrijdag of zondagavond nog niet uitgedanst? Dan Berg & Beuk je nog even door tijdens de beruchte afters op het park. Het duo is van nature al aangenaam onvoorspelbaar en is dat nu des te meer, want speciaal voor een unieke residentie op het bungalowpark nemen de twee al hun luimige vrienden mee. Eerlijk gezegd hebben wij ook geen benul wat er tijdens Grasnapolsky in de bodemloze platentas zal zitten, maar dansen zullen we. Op zondag geven ze het stokje door aan een oud-bekende Gras-Mystery Guest. 

Wil je hierbij zijn? Er zijn nog een aantal bungalows beschikbaar via onze website. Je boekt je huisje inclusief passe-partouts voor de hele bungalow. Kom je vrienden te kort? Kijk dan in de facebookgroep Nieuwe Vrienden van Gras

Extra Programma

Nog een oppepper nodig? Tijd voor een potje Grasnamidgetgolfsky of een rondje karaoke op de boot. We verklappen nog niet teveel, maar laten we eerlijk zijn; een heel vakantiepark voor Gras? De mogelijkheden zijn eindeloos..

Bekijk de volledige line up van het festival tot nu toe

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen