Drie dagen festival, vier dagen feest

Het muziek-, kunst- en expeditieprogramma van festival Grasnapolsky 2023 vindt plaats op 10, 11 en 12 maart 2023 in Fabriek de Toekomst, Scheemda.

Drie dagen festival, vier dagen feest

We hebben flink gegrasduind in al jullie suggesties in de enquête van #gras22! Met jullie input wordt komende editie net even anders. Zo vonden jullie het programma en de afters op het bungalowpark overduidelijk te gek en waren jullie op zoek naar meer intimiteit (oftewel: kortere afstanden) op het park. Ook werd er massaal gepleit voor het terugbrengen van de vrijdag als festivaldag op de fabriek (die sneuvelde in 2022 vanwege corona maatregelen). En gelijk hebben jullie! 

Grasnapolsky 2023 vindt als vanouds weer drie dagen plaats op 10, 11 en 12 maart, en op het bungalowpark beginnen we zelfs al op donderdag 9 maart.

Nieuwe samenwerking met bungalowpark Landal de Bloemert

Nadat we van 2014 t/m 2018 een innige samenwerking met Landal (Rabbit Hill) hadden, hebben we de Landal banden nu opnieuw aangehaald. Dit jaar werken we samen met Landal de Bloemert waar alles om je heen net wat dichterbij is. Een supermooi waterpark met erg toffe huisjes dat hélemaal voor ons is. En daar beginnen we al op donderdag, je krijgt dus een extra dag/nacht cadeau! Ook dit jaar weer pre-programma, vette afters en ontbijt met je vrienden in de beste bungalows! 

Op donderdag 9 maart start het programma op bungalowpark Landal de Bloemert. Bezoekers kopen een arrangement voor vier overnachtingen inclusief toegang tot het festival op 10, 11 en 12 maart. Het programma op het bungalowpark krijgt de bezoeker dus cadeau. Bezoekers hebben de mogelijkheid al op donderdag te starten met een pre-party op het vakantiepark.

Start ticketverkoop & combipakketten

Dit jaar verloopt verkoop en verhuur net even anders, omdat het volledige park ter beschikking van Grasnapolsky is. Bezoekers boeken hun bungalows en tickets in één keer via de website van Grasnapolsky middels combipakketten: je boekt je bungalow inclusief passe-partouts, bustickets, linnenpakket, toeristenbelasting, bungalowparkprogramma en Gras welkomstpakket. Zo heb je in één aankoop direct je toegang tot het festival, verblijf en vervoer geregeld. Én je krijgt er dus een dagje en nachtje extra bij van ons.

Ook reguliere passe-partouts, voor bezoekers die niet op het bungalowpark verblijven, zijn vanaf zondag te koop.

Muziek, kunst en expedities

Sam Heegstra is de nieuwe muziekprogrammeur van het festival:
“Grasnapolsky wil een festival zijn voor ontdekking en herontdekking, waar nieuw talent en gevestigde namen zich kunnen presenteren en samenkomen met een geïnteresseerd publiek. Door een intieme podiumopstelling te combineren met een veelzijdige muzikale programmering, hoop ik artiesten en publiek dichter bij elkaar te brengen. De Fabriek is een ideaal speelveld met ruimte voor verrassingen. Als daar de energie van de bezoekers, medewerkers en artiesten samenkomt, gebeurt er iets bijzonders. Dat is waar ik samen met het team van Grasnapolsky naar op zoek wil.” Naast Grasnapolsky is Sam ook betrokken bij de programmering van Le Guess Who? en EKKO.

De eerste namen van het muziekprogramma als ook de eerste namen van het kunst- en expeditieprogramma worden binnenkort bekend gemaakt.

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen