Dienstregeling

Vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagnacht rijden er drie verschillende pendeldiensten, namelijk tussen Pagedal en Fabriek De Toekomst, Vakantiepark Emslandermeer en Fabriek De Toekomst en tussen Station Scheemda en Fabriek De Toekomst. Voor elke dienst is een aparte busticket nodig, waarnaast ook combitickets beschikbaar zijn. Bustickets zijn aan te schaffen in onze ticketshop. Vanaf vrijdag 8 februari geldt een hoger tarief voor de bustickets. Je kunt dan nog een ticket online, bij de recepties van de parken of in Fabriek De Toekomst halen.

Je busticket kan je zowel bij de hoofdingang van Fabriek De Toekomst als bij de recepties van de vakantieparken omwisselen voor een buspolsbandje. Hieronder vind je de dienstregeling van de verschillende pendeldiensten. 

Let op! Op maandag rijden er geen pendeldiensten meer.

Pagedal, Vakantiepark Westerwolde <> Fabriek De Toekomst
Vakantiepark Emslandermeer <> Fabriek De Toekomst
Station Scheemda <> Fabriek De Toekomst

Vrijdag
Op vrijdag vertrekt om 17:30 de eerste bus vanaf Station Scheemda naar Fabriekt De Toekomst. Hierna vertrekt iedere 30 minuten over het hele uur vanaf het station een bus naar De Toekomst. Elk heel uur vertrekt er weer een bus vanaf Fabriek De Toekomst naar het station van Scheemda. De laatste bus naar Station Scheemda vertrekt 01:00 vanaf Fabriek De Toekomst. 

Zaterdag
Op zaterdag vertrekt om 13:30 de eerste bus vanaf Station Scheemda naar Fabriekt De Toekomst. Hierna vertrekt iedere 30 minuten over het hele uur vanaf Station Scheemda een bus naar De Toekomst. Elk heel uur vertrekt er weer een bus vanaf De Toekomst naar het station van Scheemda. De laatste bus naar Station Scheemda vertrekt 01:00 vanaf Fabriek De Toekomst. 
 
Zondag
Op zondag is de dienstregeling tussen Station Scheemda en Fabriek De Toekomst anders dan op de vrijdag en zaterdag! Zondag vertrekt om 13:40 de eerste bus vanaf Station Scheemda naar Fabriekt De Toekomst. Hierna vertrekt iedere 40 minuten over het hele uur vanaf Station Scheemda een bus naar De Toekomst. iedere 10 minuten over het hele uur vertrekt er weer een bus vanaf De Toekomst naar het station van Scheemda. De laatste bus naar Station Scheemda vertrekt 23:45 vanaf Fabriek De Toekomst. Let op! De laatste bus naar het station wijkt dus af van het eerdere schema.