De Nieuwe Lichting: 6 acts op Grasnapolsky

De Nieuwe Lichting is Rotterdams finest op Grasnapolsky. Zes van de tofste Rotterdamse acts van dit moment staan aankomende editie op het De Nieuwe Lichting Stage: KUZKO, Het Gezelschap, LE MOTAT, Socks;SportsSocks, Beau Zwart en Smudged.

De afgelopen jaren kon je op Gras al flink losgaan op de On Track stage. Vorig jaar zag je daar Froukje, David Vunk, Het Gezelschap, Jo Goes Hunting Alberta Balsam en Kay Slice. De mensen achter dit Rotterdamse label runnen ook een organisatie waarin ze in hun hometown allerlei projecten en festivals, zoals Eendracht Festival en Festival Downtown organiseren. Deze mensen ademen Rotterdam en weten als geen ander hoe je een feestje geeft.

Door corona gingen de festivals in de zomer niet door. Dus vertrok de organisatie, eind 2020 met een aantal Rotterdamse acts richting Orvelte (Drenthe) om daar in tien dagen ‘The Sound of Rotterdam’ te vangen. Verdeeld over zeven studio’s werd er tien dagen lang non-stop geproduceerd. Tien dagen waarin enorm veel materiaal werd geschreven: van mierzoete pop, tot kei-harde krautrock en van super-straat hiphop tot de meest gevoelige indie. Dat gebeurde in cocreatie met leden van twee of meer van de bands.

Al dit materiaal wordt binnenkort een album. Maar eind juli kun je ze alle zes al horen op Grasnapolsky, op het De Nieuwe Lichting Stage. Dit jaar dus geen On Track, maar De Nieuwe Lichting. Maar wel met een feestje zoals voorheen. Benieuwd hoe dat eruit zag? Check hier hoe het er vorig jaar aan toe ging.

De Nieuwe Lichting op Grasnapolsky is powered by Popunie Live

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen