Dagkaarten voor de allereerste weekender van 2022!

De laatsten zullen de eersten zijn! Op 12 en 13 maart 2022 gaat het gebeuren in onze Fabriek de Toekomst in Scheemda, Groningen: het allereerste weekender festival mede mogelijk gemaakt door de versoepelingen. Dansen, dansen, dansen! En een opgehoogde capaciteit. Dus: meer gezichten, meer sfeer en vooral meer tickets!

De deuren van de fabriek gaan dat weekend open voor jullie gretige festivalbezoekers die twee jaar hebben moeten smachten naar livemuziek, dansen, kunst en ontdekken. Want na een jaar vol schuiven en cancellen is het toch de aanhouder die wint. De eer van het allereerste festival na een ontzettend zware periode voor de cultuursector is aan het allerlaatste festival vóór corona: Grasnapolsky. Dit wordt extreem euforisch!

Goldband sloot laatste festival af en sluit eerste festival af
Het in 2020 nog relatief onbekende Goldband sloot de zondag van het laatste festival af. Een memorabel moment, dat de toekomst in ging als het allerlaatste festival optreden vóór corona. Gras en Goldband maken op 13 maart 2022 de cirkel rond: na het afsluiten van het allerlaatste festival, sluit de inmiddels immens populaire act het allereerste festival ook af. Meen je maandag dus maar vrij, dit wordt knallen.

DAGKAARTEN VANAF ZATERDAG 10:00u
Gratis pendelbus Groningen <> Festival & timetable
Passe-partouts zijn gewoon nog verkrijgbaar via de website van Grasnapolsky, de capaciteit is inmiddels verhoogd. De dagkaart verkoop start zaterdag aanstaande om 10:00u. Volgende week worden de timetable en het Kunst & Expeditieprogramma bekend gemaakt.

THE STUDENT HOTEL GRONINGEN GRASDEAL
De bungalows zijn inmiddels uitverkocht. Maar vanaf nu kun je een hotelkamer boeken bij The Student Hotel Groningen met het Grasnapolsky arrangement: met code GRAS22 krijg je 15% korting op je boeking. Je boekt een nacht vanaf €86,70 per nacht voor twee personen. Het zou zomaar kunnen dat er vrijdag al een kleine pre-party zal plaatsvinden in The Student Hotel Groningen…
Vanaf Groningen stad rijdt een gratis pendelbus naar het festival die jou binnen 30 minuten naar het festival brengt.

Testen voor Toegang
Binnenkort maken we bekend hoe de nieuwe 1G-regeling wordt toegepast en hoe dit praktisch wordt ingevuld. We zijn druk bezig om e.e.a. uit te werken, nog even geduld dus voor meer concrete info omtrent Testen voor Toegang. Door deze versoepelingen kunnen we alle aanpassingen in capaciteit, tijden, seated varianten en andere maatregelen loslaten. Omhels je maten of juist die vreemde!

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen