Dagverkoop Grasnapolsky gestart!

De verkoop van dagkaarten is nú gestart!

Kom op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart naar Fabriek de Toekomst in Scheemda en ontdek de beste muziek van dit moment, laat je verrassen door kunst, ontdek de fabriek en omgeving tijdens één van de expedities en dans met je vrienden tot diep in de nacht in ons Danspaleis.

Ticketprijzen
Vrijdag: €42,50
Zaterdag: €57,50
Zondag: €47,50
(Passe-partout: €137,50)


Jongeren (t/m 25 jaar) krijgen €5 korting op een dagkaart en €10 korting op een passe-partout.

Muziekprogramma

Met een knallende, onverslaanbare programmering voor 2024, presenteren we de laatste drie namen van de muziekprogrammering:

IKNOWNOA,  Imaginarium, SUBFICTION
Dankzij Popunie reizen de beste Rotterdamse acts met De Nieuwe Lichting en On Track Agency naar Grasnapolsky. Dit jaar brengen ze IKNOWNOA, Imaginarium en SUBFICTION. SUBFICTION staat bekend om mysterieuze en angstaanjagende dj-sets, geïnspireerd door Aphex Twin en Squarepusher. IKNOWNOA brengt supersonische R&B met een boodschap van eenheid, geïnspireerd door Steve Lacy en The Weeknd. Imaginarium, een jazzformatie vergelijkbaar met Sault en Ezra Collective, zweeft boven de fysieke wereld met een eerste single ‘Airloop’ en een album later dit jaar.

Kunstprogramma
Blijf op de hoogte voor meer namen in onze kunstprogrammering, waar we de unieke locatie, geschiedenis en toekomst omarmen met creatieve expressie, van literatuur en dans tot beeldende kunst en expedities. Erfgoed komt hier op een betekenisvolle wijze tot leven. Dus houd onze website en socials in de gaten! 😉

Speciale festival opening door HIIIT X Spacelab
De innovatieve klankvirtuozen van HIIIT (voorheen Slagwerk Den Haag) en de kunstenaars van lichtcollectief Spacelab zullen dit jaar het festival in de oude strokartonfabriek op vrijdagavond openen met een speciale performance, waarin klanken, lichtkunst en de fabriek samenkomen. HIIIT neemt ons mee door de fabriek, waarbij de prachtige installatie de Nighttribe van Spacelab alles samen zal brengen op een centraal punt in de fabriek. Een opening waarvoor je zéker zorgt dat je om 17:30u op de fabriek bent.

Passe-partouts en Bungalows
Keuzestress, want op elke dag hele toffe acts? Passe-partouts zijn ook nog steeds te koop of maak er een compleet weekend van met een bungalow combipakket! Dan regel je in een keer je tickets, reis, verblijf én krijg je er een extra festivaldag gratis bij! Zo staan o.a. (…) Centraal, BOWL en Rob Feather op donderdag 9 maart al op het bungalowpark. De bungalows binnen aardig vol te stromen, dus wacht niet te lang met boeken.

Bus tussen station Groningen en het festival
Tussen station Groningen en het festival rijden dit jaar weer bussen, bustickets kosten €15,00 voor voor een dag of €30,00 voor het hele weekend. Je bestelt deze in onze ticketshop tijdens het kopen van je Gras-tickets. Het busschema maken we later bekend.

Hopelijk zien we jullie in De Toekomst!

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen