Samenwerking Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond

Net als afgelopen editie slaat de organisatie dit jaar de handen ineen met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en breiden de samenwerking uit om opnieuw mooie Vlaamse acts neer te zetten.

Op Grasnapolsky staan elk jaar een flink aantal Vlaamse artiesten. Omdat de Toekomst nog 170 kilometer verder van Vlaanderen verwijderd is dan we al waren op Kootwijk, startten we in 2019 de samenwerking met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. We bundelen de krachten om ook dit jaar weer een flinke lijst Vlaamse artiesten te kunnen programmeren. De artiesten die we samen programmeren zijn EMY, The Haunted Youth, Kids With Buns, PAARD., Meskerem Mees, Mooneye, MEYY, Multani en Noémie Wolfs.

Meer over Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond is sinds 1981 dé expert in Nederland voor actuele innovatieve Vlaamse podiumkunsten, beeldende kunst en muziek. Als podium en netwerkorganisatie initieert en realiseert de Brakke Grond programma’s en samenwerkingen in het gebouw aan de Nes in Amsterdam en op andere locaties in Nederland. Vlaamse kunstenaars die grensverleggend bezig zijn, ondersteunt de Brakke Grond bij het opbouwen van een duurzame praktijk in Nederland.

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen