Blokkenschema Grasnapolsky 2024 is nu online!

De puzzel is klaar, het blokkenschema is daar! Bekijk ‘m op hieronder. In het tijdschema vind je ook de net nieuw aangekondigde expedities, die vanaf nu te reserveren zijn!

Een primeur voor dit jaar is de introductie van de Kunstsmederij, een unieke ruimte waar creativiteit tot leven komt en waar verschillende vormen van kunst en ambacht rondom het thema Grond Om Te Blijven samenkomen. Zo wordt de kunstsmederij een kunstgalerij met werk van jonge Groningse makers, maar kun je er ook zelf nieuw werk maken met klei of oude festivalpolsbandjes van Grasnapolsky en Welcome To The Village.

En psstt… Over drie weken is Grasnapolsky 2024 op het bungalowpark al gestart! We kijken er enorm naar uit om alle artiesten, de fabriek en de omgeving samen met jullie te ontdekken.

Tickets en overnachting
Keuzestress, want op elke dag hele toffe acts? Koop een passe-partout of maak er een compleet weekend van met een bungalow combipakket! Dan regel je in een keer je tickets, reis, verblijf én krijg je er een extra festivaldag gratis bij! Zo staan o.a. (…) Centraal, BOWL en Rob Feather op donderdag 7 maart al op het bungalowpark. De bungalows beginnen aardig vol te stromen, dus wacht niet te lang met boeken. Ben je alleen of niet met genoeg om een bungalow te vullen en vind je het tof om nieuwe mensen te ontmoeten? Boek jouw spot in de gedeelde 12-persoons hostel-bungalow!

Tot in De Toekomst!

P.S. Er rijden pendelbussen die bezoekers binnen een half uurtje van Groningen Centraal Station naar het festivalterrein brengen.Vergeet niet om van te voren je parkeer- of pendelbustickets te kopen, ter plekke kosten deze meer.

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen