Reinel Bakole De Brakke Grond

Zondag Muziek 14:00 Kartonbaan

De in Brussel woonachtige Reinel Bakole was voorbestemd om jazzdanseres te worden – tot ze na haar bachelor de muziek waar ze al zo lang op danste opeens interessanter bleek te vinden. Nu verkent Bakole het onbewustzijn en haar Congolese roots via een aangename mengeling van jazz en afro-soul met een stem die rijkt van Simone tot Badu. En de muziek mag dan nu prioriteit zijn, de voorliefde voor dans en visuals in haar performance is nooit vervaagd.

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond x Grasnapolsky
Net als afgelopen editie slaan we de handen ineen met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en breiden de samenwerking uit om opnieuw mooie Vlaamse acts neer te zetten.

Op Grasnapolsky staan elk jaar een flink aantal Vlaamse artiesten. Omdat de Toekomst nog 170 kilometer verder van Vlaanderen verwijderd is dan we al waren op Kootwijk, startten we in 2019 de samenwerking met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. We bundelen de krachten om ook dit jaar weer en flinke lijst Vlaamse artiesten te kunnen programmeren.

De Brakke Grond is sinds 1981 dé expert in Nederland voor actuele innovatieve Vlaamse podiumkunsten, beeldende kunst en muziek.

<< Terug naar programma