Noa Lee De Brakke Grond

Zaterdag Muziek 15:45 Verzendlokaal

Wie denkt met het Belgische Noa Lee ‘zomaar’ een indiepopbandje te treffen, zal zich na het horen van de titelloze debuut-EP toch achter de gespitste oren krabben. Het ene moment zoetgevooisd en melodieus à la Feist en Grizzly Bear, kort daarna ogenschijnlijk stuurloos en onstuimig à la Atoms For Peace. Vooral drummer Robbe Broeckx lijkt zich af en toe in een jazzensemble te wanen. Wat je dan wel kunt verwachten van de show van Noa Lee op Grasnapolsky (in samenwerking met de Brakke Grond)? Laten we het op het onverwachte houden.

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond x Grasnapolsky
Net als afgelopen editie slaan we de handen ineen met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en breiden de samenwerking uit om opnieuw mooie Vlaamse acts neer te zetten.

Op Grasnapolsky staan elk jaar een flink aantal Vlaamse artiesten. Omdat de Toekomst nog 170 kilometer verder van Vlaanderen verwijderd is dan we al waren op Kootwijk, startten we in 2019 de samenwerking met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. We bundelen de krachten om ook dit jaar weer en flinke lijst Vlaamse artiesten te kunnen programmeren.

De Brakke Grond is sinds 1981 dé expert in Nederland voor actuele innovatieve Vlaamse podiumkunsten, beeldende kunst en muziek.

<< Terug naar programma