Multani De Brakke Grond

Zondag Muziek 16:30 Verzendlokaal

Wie DOT, de debuut-EP van Multani, opzet zal moeite hebben met beide benen ferm op Aarde te blijven. Te midden van eindeloos echoënde vocalen, retro-futuristische synths en etherische soundscapes – denk een ‘slowed + reverb’-versie van The Beach Boys’ Sunflower, Tame Impala verdwaalt in het Sprookjesbos – is het enkel de droge percussie van meneer Multani, drummer Niels Meukens (ook bekend van Double Veterans en Grasnapolsky-veteraan Warhola), die je een anker aan de voeten bindt.

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond x Grasnapolsky
Net als afgelopen editie slaan we de handen ineen met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en breiden de samenwerking uit om opnieuw mooie Vlaamse acts neer te zetten.

Op Grasnapolsky staan elk jaar een flink aantal Vlaamse artiesten. Omdat de Toekomst nog 170 kilometer verder van Vlaanderen verwijderd is dan we al waren op Kootwijk, startten we in 2019 de samenwerking met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. We bundelen de krachten om ook dit jaar weer en flinke lijst Vlaamse artiesten te kunnen programmeren.

De Brakke Grond is sinds 1981 dé expert in Nederland voor actuele innovatieve Vlaamse podiumkunsten, beeldende kunst en muziek.

<< Terug naar programma