LE MOTAT De Nieuwe LichtingPopUnie Live

Zaterdag Muziek 20:15 De Hollander

LE MOTAT is het alterego van Tato Wesselo. Hij maakt Nederlandse weirdopop met ballen: over seks, over liefde, en over mensen die hun KOP in het ijs moeten steken. Zijn optredens zijn rauw, onverwacht en absurd, maar laten je net zo goed één van z’n catchy popsongs meezingen. Afgelopen jaar produceerde Le Motat samen met Roy van Rosendaal (oa. Figgie) zijn eerste EP die hij op 25 september uitbracht. Zin in iets nieuws? JOIN CLUB LE MOTAT

De Nieuwe Lichting is Rotterdams finest
“De Nieuwe Lichting is Rotterdams finest. De Nieuwe Lichting is KUZKO, Het Gezelschap, LE MOTAT, Socks;SportsSocks, Beau Zwart en Smudged.

Eind 2020 bracht De Nieuwe Lichting (o.a. Eendracht Festival en Festival Downtown) deze Rotterdamse parels samen om in tien dagen ‘The Sound of Rotterdam’ te vangen. De eerste drie singles zijn in 2022 uitgebracht. Met De Mat (KUZKO, LE MOTAT & Het Gezelschap), Ewan McGregor (Smudged & Het Gezelschap) en Dream Again (Beau Zwart, Socks;SportsSocks & Het Gezelschap) liet Rotterdam al van zich horen en is de toon voor het aankomende album gezet.

De mensen achter De Nieuwe Lichting ken je trouwens wel, zij runnen namelijk ook het Rotterdamse label On Track. Ben je de afgelopen jaren losgegaan op de On Track Stage op Gras, dan weet je wat je te wachten staat!”

Powered by Popunie Live

<< Terug naar programma