KUZKO De Nieuwe LichtingPopUnie Live

Zaterdag Muziek 21:15 De Hollander

Rotterdams Synth-pop duo KUZKO is klaar om jou mee te nemen op een epische reis door hun eigenzinnige en vrolijke indie songs over high school drama’s en cliché liefdesavonturen. Live bouwen ze een feestje met hun 6-koppige band. Catchy melodieën worden door microfoons geroepen terwijl ze 80’s synths door je klokkenhuis pompen. 

Al in de verpakking:
– een hoop synthesizers
– sexy muzikanten
– oogverblinde
– alpacaknuffels

Wat zelf toe te voegen:
– een lijf om mee te dansen
– een hoofd dat kan mee bouncen
– functionerende stembanden om mee te zingen
– een telefoon om ze te volgen op Instagram (@wearekuzko)

De Nieuwe Lichting is Rotterdams finest
“De Nieuwe Lichting is Rotterdams finest. De Nieuwe Lichting is KUZKO, Het Gezelschap, LE MOTAT, Socks;SportsSocks, Beau Zwart en Smudged.

Eind 2020 bracht De Nieuwe Lichting (o.a. Eendracht Festival en Festival Downtown) deze Rotterdamse parels samen om in tien dagen ‘The Sound of Rotterdam’ te vangen. De eerste drie singles zijn in 2022 uitgebracht. Met De Mat (KUZKO, LE MOTAT & Het Gezelschap), Ewan McGregor (Smudged & Het Gezelschap) en Dream Again (Beau Zwart, Socks;SportsSocks & Het Gezelschap) liet Rotterdam al van zich horen en is de toon voor het aankomende album gezet.

De mensen achter De Nieuwe Lichting ken je trouwens wel, zij runnen namelijk ook het Rotterdamse label On Track. Ben de afgelopen jaren losgegaan op de On Track Stage op Gras, dan weet je wat je te wachten staat!”

Powered by Popunie Live

<< Terug naar programma