Expeditie/proeverij: Tour de Boer

Zaterdag Zondag Expeditie

Grasnapolsky werkt lokaal, dat zie je ook in het eten en drinken dat wordt aangeboden. Wederom is Tour de Boer van de partij en ga je langs bij de boer of jeneverstokerij waar je ziet hoe de streekproducten worden gemaakt, bewerkt en verkocht. Laat je verleiden door de specialiteiten die het festival presenteert in de Machinekamer en ga vervolgens de hort op om de bron te ontdekken.

Tijden: zaterdag 15:15 en zondag 15:00
Duur: 60 min
Locatie: je wordt opgehaald bij het verzamelpunt buiten

Meld je aan / tickets voor de expedities

Om aan de expedities te kunnen deelnemen, heb je een ticket nodig. Deze zijn beschikbaar via onze webshop. Indien je deze tickets online hebt gereserveerd, dien je ze uiterlijk een half uur voor aanvang van de expeditie bij de Kunstbalie op te halen.

Heb je geen tickets gereserveerd, wees dan niet getreurd! Voor iedere activiteit zijn er namelijk een aantal tickets achtergehouden. Deze kunnen worden opgehaald bij de Kunstbalie (maximaal twee per persoon). Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ook de gereserveerde tickets die niet (op tijd) zijn verzilverd, komen een half uur voor aanvang van de desbetreffende expeditie weer vrij. Blijf het dus vooral proberen, want wie weet heb je geluk.

Let op: er zijn twee verzamelpunten, binnen en buiten.