Expeditie: Sterke verhalen in het Koetshuis

Zaterdag Expeditie

Kruip om het vuur en geniet van sterke verhalen en Groningse sagen onder het genot van heerlijke glühwein en Groningse koeken. Op steenworp afstand van de imposante Ennemaborg staat het gemoedelijk Koetshuis, mét een ronde haard. Geniet van de warmte van de vlammen en herwin je energie voor een nieuwe Gras-dag!

Tijd: zaterdag 14:45
Duur: 60 min
Locatie: je wordt opgehaald bij het verzamelpunt buiten  

Meld je aan / tickets voor de expedities

Om aan de expedities te kunnen deelnemen, heb je een ticket nodig. Deze zijn beschikbaar via onze webshop. Indien je deze tickets online hebt gereserveerd, dien je ze uiterlijk een half uur voor aanvang van de expeditie bij de Kunstbalie op te halen.

Heb je geen tickets gereserveerd, wees dan niet getreurd! Voor iedere activiteit zijn er namelijk een aantal tickets achtergehouden. Deze kunnen worden opgehaald bij de Kunstbalie (maximaal twee per persoon). Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ook de gereserveerde tickets die niet (op tijd) zijn verzilverd, komen een half uur voor aanvang van de desbetreffende expeditie weer vrij. Blijf het dus vooral proberen, want wie weet heb je geluk.

Let op: er zijn twee verzamelpunten, binnen en buiten. Kijk bij de expeditie naar keuze in dit boekje waar het verzamelpunt is.