Expeditie met de Landschapswerkplaats

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Wat vertelt het landschap ons? Wat is de relatie tussen ondergrond en bovengrond? En wat zorgt ervoor dat mensen willen blijven op een specifieke plek? Met de Landschapswerkplaats gaan we op zoek naar antwoord voor deze vragen.

Het ontstaan van het landschap heeft belangrijke invloed op hoe wij het landschap nu gebruiken. Door te kijken naar het verleden snappen we het landschap van het heden en weten we wat belangrijk is voor het landschap van de toekomst. De expeditie neemt je mee naar de achterliggende verhalen die verborgen liggen in het landschap van het Oldambt.

Samen met Groningers werkt de Landschapswerkplaats aan het landschap van Groningen. Dit doen ze aan de hand van tien burgerinitiatiefbundels, waarbij biodiversiteit, landschap, water, natuur en cultuurhistorie centraal staan.

Grasnapolsky koos dit jaar ‘Grond om te blijven’ als festivalthema en wil daarmee extra aandacht besteden aan het land, de grond, maar ook de invloed die de wind en het water daarop hebben gehad. We zijn verheugd dat de Landschapswerkplaats deze expeditie heeft ontwikkeld, waarbij je als Gras-bezoeker het landschap leert kennen en de eigenschappen en kwaliteiten van de Groningse grond. 

Praktisch

Zondag 10 maart
⨀ 13.30 tot 14.30 uur
⨀ 15.30 tot 16.30 uur

Reserveer vanaf 15 februari een ticket voor deze expeditie via onze website. Als er plekken over zijn of vrijkomen, kunnen bezoekers die niet vooraf geboekt hebben zich nog bij de expeditiebalie aanmelden voor deze expeditie. Dit kan vanaf 20 minuten voor aanvang van de expeditie. Voor deze expeditie vertrekken we stipt op de aangegeven tijdstippen vanaf het buitenterrein van Fabriek De Toekomst. Tijdens deze expeditie ben je in de buitenlucht en maart roert zijn staart, dus zorg dat je warm ben aangekleed en houd er rekening mee dat het weer tegen kan zitten. Paraplu’s zijn niet toegestaan, regenponcho’s wel.

0
Bestelling
Er bevinden zich geen producten in je bestellingTerug naar de merchandise
Calculate Shipping
Kortingscode toepassen