Expeditie: Landgoed Ennemaborg

Zaterdag Zondag Expeditie

Tijdens deze expeditie leer je alles over de ontwikkelingen die het Groninger land heeft doorgemaakt. Wat voor invloed hebben de opkomst en teloorgang van de herenboeren gehad op het land, de stroken cultuurgrond en de waterwegen. Welke invloeden zie je nog steeds terug? Ook kijken we terug om te zien hoe het ooit was én kijken we vooruit: hoe zal het in De Toekomst zijn?

Deze expeditie is een samenwerking met Groninger Landschap. Groninger Landschap beschermt, beheert en behoudt Groningse schatten op het gebied van natuur, landschap en cultuurhistorie.

Tijden: zaterdag: 13:30 & 15:00 en zondag: 13:00 & 15:00
Duur: 60 minuten
Locatie: je wordt opgehaald bij het verzamelpunt buiten
 

Meld je aan / tickets voor de expedities

Om aan de expedities te kunnen deelnemen, heb je een ticket nodig. Deze zijn beschikbaar via onze webshop. Indien je deze tickets online hebt gereserveerd, dien je ze uiterlijk een half uur voor aanvang van de expeditie bij de Kunstbalie op te halen.

Heb je geen tickets gereserveerd, wees dan niet getreurd! Voor iedere activiteit zijn er namelijk een aantal tickets achtergehouden. Deze kunnen worden opgehaald bij de Kunstbalie (maximaal twee per persoon). Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ook de gereserveerde tickets die niet (op tijd) zijn verzilverd, komen een half uur voor aanvang van de desbetreffende expeditie weer vrij. Blijf het dus vooral proberen, want wie weet heb je geluk.

Let op: er zijn twee verzamelpunten, binnen en buiten.