Expeditie: Het ritme van fabriek de Toekomst

Zaterdag Zondag Expeditie

Afgelopen editie was de populairste expeditie ‘De Hoogtijdagen van de Toekomst’. Frits en Andries, twee veteranen in de kartonindustrie, lieten bezoekers alle nissen en hoeken van de fabriek zien. Ze vertelden over fabrieksprocessen, arbeidsomstandigheden en de eigenschappen van het strokarton. ‘Het Ritme van Fabriek de Toekomst’ is de 2020 variant van deze expeditie: kortom, eentje om niet te missen!

Tijden: zaterdag: 13:30, 15:00 & 16:30 en zondag: 14:00 & 15:30
Duur: 60 minuten
Locatie: je wordt opgehaald bij het verzamelpunt binnen

Meld je aan / tickets voor de expedities

Om aan de expedities te kunnen deelnemen, heb je een ticket nodig. Deze zijn beschikbaar via onze webshop. Indien je deze tickets online hebt gereserveerd, dien je ze uiterlijk een half uur voor aanvang van de expeditie bij de Kunstbalie op te halen.

Heb je geen tickets gereserveerd, wees dan niet getreurd! Voor iedere activiteit zijn er namelijk een aantal tickets achtergehouden. Deze kunnen worden opgehaald bij de Kunstbalie (maximaal twee per persoon). Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ook de gereserveerde tickets die niet (op tijd) zijn verzilverd, komen een half uur voor aanvang van de desbetreffende expeditie weer vrij. Blijf het dus vooral proberen, want wie weet heb je geluk.

Let op: er zijn twee verzamelpunten, binnen en buiten.