Expeditie: De Toekomst in perspective

Zaterdag Zondag Expeditie

Afgelopen jaar ontwikkelde theatermaker Sijas de Groot een audio-tool genaamd Perspective. Met deze tool vertelde hij een verhaal over de herbestemming van de der Aa Kerk in Groningen. Hij nam zijn publiek mee op een wandeling door en om het gebouw. Zij hoorden een mix van verhalen, muziek en omgevingsgeluiden via een koptelefoon. Speciaal voor Grasnapolsky neemt Sijas Perspective mee naar strokartonfabriek de Toekomst in Scheemda. Hij observeert en bevraagt het gebouw en haar geschiedenis. Op basis van de verzamelde verhalen en bevindingen wordt in een performatieve audiowandeling gereflecteerd op het verleden, het heden en de toekomst van De Toekomst.

Tijden: zaterdag: 14:30 & 16:30 en zondag: 14:30 & 16:30
Duur: 60 – 75 minuten
Locatie: je wordt opgehaald bij het verzamelpunt binnen.

Meld je aan / tickets voor de expedities

Om aan de expedities te kunnen deelnemen, heb je een ticket nodig. Deze zijn beschikbaar via onze webshop. Indien je deze tickets online hebt gereserveerd, dien je ze uiterlijk een half uur voor aanvang van de expeditie bij de Kunstbalie op te halen.

Heb je geen tickets gereserveerd, wees dan niet getreurd! Voor iedere activiteit zijn er namelijk een aantal tickets achtergehouden. Deze kunnen worden opgehaald bij de Kunstbalie (maximaal twee per persoon). Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ook de gereserveerde tickets die niet (op tijd) zijn verzilverd, komen een half uur voor aanvang van de desbetreffende expeditie weer vrij. Blijf het dus vooral proberen, want wie weet heb je geluk.

Let op: er zijn twee verzamelpunten, binnen en buiten.