Alles Goud

Zaterdag Literatuur Kunst 13:30 De Machinekamer

Alles Goud

De deelnemers van uitwisselingsproject Gronings Goud, Rotterdams Raak krijgen hun eigen podium in De Machinekamer.

TESSA
TESSA. is een Rotterdamse allround performer. R&B, Soul, Singer Songwriter en Spoken Poetry; een #mengelmoesje en altijd recht uit het hart. Ze geeft klank aan datgene wat ze van binnen voelt. Dit uit ze in muziek, tekst, movement en vocals. Met haar muziek en creaties hoopt ze een thuis voor iemand te zijn. Ze zorgt voor herkenning en inspiratie. Een warme bron, waardoor jij je begrepen voelt. Want gevoel mag er zijn, goed of slecht. Ze zal haar diepste gevoelens en gedachtes met je delen. Gooi er een lekkere beat onder, een dosis theatraliteit en ze is los!

TAMAR
T A M A R maakt poëtische popliedjes. Buitengewone verhalen over het alledaagse. Melodieus, persoonlijk, met ruimte genoeg op de stippellijntjes. In 2010 won ze onder de naam Tamar Lewis de jury- en publieksprijs van de Nootuitgang Groningen. In datzelfde jaar bereikte ze de finale van de Grote Prijs van Nederland in Paradiso. In 2012 bracht ze haar EP uit, genaamd ‘Canvas’. Met de single ‘Nooit te weinig tijd voor een liedje’ (2015) stapte ze over op het schrijven in het Nederlands. Afgelopen jaar was ze één van de Hit the North acts, speelde ze op ESNS2022 en werd ze uitgeroepen tot BesteTalent tijdens het Popgala Noord. Op 14 januari 2022 kwam haar mini-album ‘Langzaamaan’ online uit en op vinyl, in combinatie met haar bundel ‘Langzaamaan, de woorden’ met daarin songteksten, korte verhalen en poëzie.

Rosa van Bommel
Rosa van Bommel is een negentienjarige muzikant en schrijver. Poëziepop, zo noemt ze wat ze maakt. Met haar muzikale werken bevindt ze zich op de rand van poëzie en muziek en bevind jij je op de rand van ongemak en bewondering. Ze bevraagt alles, schrijft over onze vervangbaarheid en bewijsdrang, maar neemt godzijdank niets serieus.

<< Terug naar programma