Achtste editie Grasnapolsky op 14, 15 en 16 mei 2021

Een stip op de horizon, voor jou en ons in het nieuwe jaar. Wat hadden we een geluk afgelopen maart en hoe erg is het smachten naar weer een nieuwe editie van Gras in het nieuwe jaar. We gaan ervoor en sturen bij waar nodig. De achtste editie van Grasnapolsky vindt plaats op 14, 15, en 16 mei 2021 in Oost-Groningen. Inderdaad, we schuiven wat op – je snapt wel waarom – en pluspunt: in mei is Groningen op z’n mooist! Binnenkort volgt meer info over o.a. de kaartverkoop.

De enquête over Gras in Corona-tijd is massaal ingevuld. Met de vele warme reacties gaan we aan de slag de komende tijd om een zo’n mooi mogelijk festival neer te zetten in mei. Uiteraard houden we ons aan de dan geldende regels, maar we hebben en houden moed voor de Toekomst. En hopelijk schijnt de zon tegen die tijd lekker hard met ons mee! #hardgraan

Om jullie geduld en steun te belonen en om ook gewoon wat betere muziek te horen dan al die grijsgedraaide kersthits hebben we een gloednieuwe playlist gemaakt, gevuld met hoogtepunten van tien jaren Grasnapolsky, van het prille begin in 2010 tot vorig jaar in een gevulde Fabriek de Toekomst. 

Luister hier de playlist 2010 – 2020 de Oogst Grasnapolsky

Eerst nog even terug naar onze geliefde winter. Wellicht dan niet op het terrein van De Toekomst, maar toch zeker wel in je thuiskantoor wil je er warm bij zitten. Gelukkig hebben we nog wat Gras-mutsen in de webshop staan. Daar scoor je ook een mooie zeefdruk of trui voor je lief voor onder de kerstboom. Of vul je nieuwe favoriete emaille-Groningen/Gras-mok met dampende glühwein. 

Ga naar de Grasnapolsky webshop

Het is een lastige tijd om een festival te organiseren, maar ondanks alles voelen we meer dan ooit hoe belangrijk het is dat ze er zijn en we ervan kunnen genieten. We krijgen enorm veel zin om onze plannen uit te voeren en straks, in mei, jullie te verwelkomen in Oost-Groningen. We hopen dat jullie datzelfde voelen.

Zoals vriend van het festival Lucky Fonz III zo mooi zingt:
“Het is maar een fase, gewoon maar een fase, ’t komt allemaal goed.”