Afhandeling tickets Gras21

Wat keken we er naar uit om jullie in Groningen te zien genieten van Gras21. Hieronder vind je de eerste informatie over de afhandeling van de tickets die je hebt gekocht voor Grasnapolsky 2021. Dit gaat in twee stappen via Yourticketprovider, de partij waar wij mee samenwerken. 

De kosten van alle bestelde bijproducten (glamping-, camper/caravan-, parkeer- en bustickets) worden automatisch teruggestort. Dit bedrag wordt binnenkort overgemaakt naar de bankrekening waarmee de bestelling geplaatst is.

Vanuit Yourticketprovider ontvang je op het mailadres waarmee de tickets besteld zijn op korte termijn een mail met verschillende mogelijkheden voor de restitutie en/of behoud van de dag- en weekendtickets waarin je je keuze kunt maken. Hieronder lees je alvast de mogelijkheden:

1. Ticket 2022

Je ticket wordt omgezet naar een ticket voor de editie van 2022 en je doneert de campingkosten à €48,50 aan Grasnapolsky óf je zet je ticket om naar de editie van 2022 en vraagt restitutie voor de campingkosten. Volgend jaar organiseren we namelijk weer een wintereditie waarbij je apart je accommodatie boekt. De dit jaar inbegrepen campingkosten zijn dan dus niet van toepassing. Je kunt deze kosten dus doneren of terugvragen. 

2. Doneer en steun

Je kunt (een deel van) het aankoopbedrag doneren aan Grasnapolsky. Zo steun je ons festival. Als je een deel doneert, krijg je het restbedrag teruggestort. 

3. Refund

Natuurlijk begrijpen we dat deze situatie ook vervelend is voor jou. Met deze keuze ontvang je het volledige bedrag dat je voor je ticket(s) hebt betaald terug op de bankrekening waarmee je de bestelling geplaatst hebt. 

Tickets Grasnapolsky 2021

Onderstaande info gaat over de tickets van Grasnapolsky 2021. Binnenkort maken we meer informatie bekend over de editie 2022.

Weekendtickets

Voor een weekendticket betaal je € 147,50. Dit is exclusief €2,50 servicekosten. Het weekendticket geeft toegang tot het festivalterrein (vrijdag, zaterdag en zondag) inclusief een plek op de camping met eigen tent.

Dagtickets

Vrijdag € 35,- / € 50,- inclusief bus (excl. €2,50 servicekosten)
Zaterdag € 45,- / € 60,- inclusief bus (excl. €2,50 servicekosten)
Zondag € 35,- / € 50,- inclusief bus (excl. €2,50 servicekosten)

Het is mogelijk om naast je dagticket een nacht op de camping te boeken. Een campingticket voor 1 nacht kost €30,- per persoon, inclusief tent. Wil je twee nachten blijven slapen, dan koop je twee campingtickets.

Let op: een campingticket voor 1 nacht geeft toegang tot een overnachting op de camping met een eigen tent. Overnachten met een camper of caravan is alleen mogelijk met een camper- of caravanticket. Hiervoor bestaan geen speciale dagtickets. Ook als je een nachtje wilt komen slapen met de caravan of camper, koop je dus het reguliere camper- of caravanticket.

Verblijftickets

Bij je ticket kun je ook kiezen voor een camper- of caravanticket of een van de glamping tenten boeken. Voor meer informatie over je verblijf op Grasnapolsky zie hier.

Glamping

We bieden verschillende types glamping tenten aan voor 2 tot 9 personen (inclusief stroom). Je boekt een glamping tent voor het hele festivalweekend. Bekijk alle glamping tenten mét foto’s en specificaties hier.

Hutje op de Hei (2 pers.) €310,00
Het Ommeland (2 pers.) €360,00
De Wijde Wereld (4 pers.) €600,00
De Wijde Wereld (6 pers.) €840,00
The Middle of Nowhere (5 pers.) UITVERKOCHT
The Middle of Nowhere (7 pers.) UITVERKOCHT
The Middle of Nowhere (9 pers.) UITVERKOCHT

Camping/caravan

Caravanticket (excl. stroom) € 100,00
Caravanticket (incl. stroom) € 125,00
Camperticket (excl. stroom) € 100,00
Camperticket (incl. stroom) € 125,00

Vervoertickets

Bussen

Grasnapolsky biedt busvervoer aan tussen station Groningen CS en de festivallocatie. Je betaalt € 20,- inclusief eerste BVO’tje van ons. Bij de aanschaf van een busticket kan je het hele weekend met de bus heen en weer reizen van Groningen CS naar De Toekomst. Let op: dit is géén pendeldienst, maar een bus die op gezette tijden rijdt en waarvoor je een zitplaats boekt. Busticketkopers worden binnenkort geïnformeerd over de tijden.

Parkeren

Om te mogen parkeren koop je een parkeerticket via onze ticketshop. Je betaalt hiervoor €15,- per dag en € 25,- per weekendticket. Zorg dat je deze vooraf online bestelt, dat scheelt je extra kosten. Indien je met caravan komt, hoef je geen parkeerticket te bestellen, dit zit al bij je caravanticket inbegrepen. Een parkeerticket is geldig van vrijdag 30 juli 12:00 uur tot en met maandag 2 augustus 14:00 uur.

Meer info over vervoer lees je op de infopagina.