Tickets 2018

Hieronder kun je meer informatie vinden over alle beschikbare tickets voor Grasnapolsky 2018.

Let op: de bungalows op Rabbit Hill zijn allemaal gereserveerd. Er is nog plek op vakantiepark de Berkenhorst. Meer info en de optie om daar een huisje te boeken kun je hier te vinden. 

Let op: bij iedere passe-partout komt er €0,99 aan servicekosten bij. Aan het eind van je bestelling betaal je €0,79 transactiekosten.

Festivaltickets

*Iedere bezoeker heeft een pendelbusticket of fietsticket nodig. Vervoer van en naar Radio Kootwijk gaat alleen per pendelbus / fiets. Koop het ticket dus alvast in de voorverkoop en bespaar zo transactiekosten. Meer info onder ‘vervoer’[/su_spoiler]

Bustickets
Fietstickets
Parkeertickets
VIP-pakketten

Radio Kootwijk ligt in een prachtig natuurgebied, dat maakt het logistiek wat ingewikkelder. Vervoer van en naar Radio Kootwijk gaat alleen per bus of fiets. Daarom raden wij iedere bezoeker aan om dit bij het boeken van je weekend alvast te regelen. Dit bespaart je trouwens ook kosten!

We organiseren Grasnapolsky met heel veel liefde en heel weinig middelen. We proberen het festival ieder jaar mooier en sterker te maken, te blijven vernieuwen en verrassen. Kun je iets extra’s missen en ons een steuntje in de rug geven? Dat kan via de donatie-sectie. <3


Bij het kopen van een ticket ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

 

Gemist, of achteraf spijt? Scoor hier toch nog Grasnapolsky 2018 merchandise! Sluiten