Verblijf op Grasnapolsky

Dit jaar gaat Grasnapolsky een samenwerking aan met Bungalowpark Emslandermeer en The Student Hotel Groningen. Daar gooien we een Gras sausje overheen, denk: muziek, randprogramma, breakfastclub, zwembad, vuurplaats, to-go-foodtruck-diner-voor-in-je-bunga, hotelkamer-feestjes, kopje suiker van de buren en dansen op de bunga-banken met je vrienden. Het festival start vrijdag op het bungalowpark en in het hotel, zoals back in the days. Zo zorgen we ervoor dat je hoe dan ook een leuk weekend met je vrienden gaat hebben, wat de situatie ook is.

Coronamaatregelen
Tijdens Grasnapolsky volgen wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zo krijg je alleen toegang tot het festival met je coronatoegangsbewijs van Testen voor Toegang. Bekijk hier alle maatregelen.

Vervoer
Vanaf station Groningen Europapark rijdt er een gratis pendelbus naar de Fabriek. Retourtickets Festivalterrein Grasnapolsky <> Bungalowpark Emslandermeer kosten €20 en zijn geldig op zaterdag 11 en zondag 12 maart. Parkeer- en vervoerstickets zijn alleen te koop via onze ticketpagina.

The Student Hotel Groningen

Vanaf nu kun je een hotelkamer boeken bij The Student Hotel Groningen met het Grasnapolsky arrangement: met code GRAS22 krijg je 15% korting op je boeking. Je boekt een nacht vanaf €86,70 per nacht voor twee personen. Het zou zomaar kunnen dat er vrijdag al een kleine pre-party zal plaatsvinden in The Student Hotel Groningen…

Vanaf Groningen stad rijdt een gratis pendelbus naar het festival die jou binnen 30 minuten naar het festival brengt.

Boek nu een hotelkamer!

Bungalows

* EXTRA BUNGALOWS BESCHIKBAAR *

Hoera! Er zijn een aantal extra zespersoons bungalows beschikbaar. Deze zijn te boeken via de website van Roompot of Karperbungalow.

Let op: omdat de bungalows van Karperbungalow via een andere organisatie worden geboekt, betaal je on top rechtstreeks aan Grasnapolsky nog een commissie a €20 per persoon voor het bungalowpark-programma. Dan word je automatisch opgenomen in ons systeem als het gaat om het programma op het park, bungalow-welkomstpakketten, bungalowpark-polsbandjes, etc. Zodra je hebt geboekt, wordt hierover contact met je opgenomen. Dit geldt niet voor de Roompot bungalows. Daar zit de fee al bij de prijs in.


Vakantiepark Emslandermeer is gelegen aan de rand van Vlagtwedde in Zuid-Oost Groningen, tussen Drenthe en het Duitse Emsland met kronkelende paadjes, heide en bossen. Het park beschikt over luxe en comfortabele 4 t/m 18-persoons bungalows die direct aan het bos of water liggen. Op het park zijn verschillende faciliteiten aanwezig die het Gras-gevoel helemaal compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan het subtropisch zwemparadijs mét glijbaan. Vergeet je zwemkleding niet – je wordt niet thuisgebracht.

Accommodatie 
Alle huisjes zijn voorzien van een keuken inclusief oven en vaatwasser en een fijne regendouche, om jezelf weer klaar te stomen na een lange nacht. Wil je er zeker van zijn dat je écht een goed weekend tegemoet gaat? Kies dan voor een bungalow inclusief sauna of hottub. Zet vooral de #Gras22 Spotify playlist aan voor de juiste sfeer. Alle bungalows beschikken over een parkeerplaats.

• Rijafstand: 25 min
• Pendelbussen en gratis parkeergelegenheid
• Nieuw restaurant!
• Bungalows van 4 t/m 18 personen
• Vrijdag t/m zondag

Het boeken van een bungalow is exclusief busvervoer. Parkeer- en vervoerstickets zijn te koop via onze ticketpagina.

Let op: voor het bungalowpark gelden de annuleringsvoorwaarden van Vakantiepark Emslandermeer.
De informatie van de Grasnapolsky website is leidend.
Boek een Roompot-bungalow

Alternatieve slaapplaatsen

Hotel Van der Valk Zuidbroek

Op 15 minuten rijden van het festival ligt hotel Van der Valk Zuidbroek. Het aanbod van Van der Valk Zuidbroek bestaat uit 2-, 3- en 4-persoonskamers, te boeken voor 1, 2 of 3 nachten. Let op: Grasnapolsky verzorgt geen vervoer tussen Hotel Van der Valk Zuidbroek en Fabriek de Toekomst.

Blauwestadhoeve

Blauwestadhoeve beschikt over groepsaccommodaties, B&B’s en een camping. Heb je een camper? Zet die dan neer op de camperhof!
Let op: Grasnapolsky verzorgt geen vervoer tussen Blauwestadhoeve en Fabriek de Toekomst

Groningen

Groningen barst van de toffe slaapplaatsen. Grasnapolsky heeft dit jaar een pendelbus verbinding tussen station Groningen Europapark en fabriek De Toekomst. Kijk voor de accommodaties in Stad op de website van Visit Groningen of ga op zoek naar een AirBnb.

  • Rijafstand 30 min

Vervoer

Openbaar vervoer

Grasnapolsky biedt gratis bussen aan tussen station Groningen Europapark en het festivalterrein. Retourtickets Festivalterrein Grasnapolsky <> Bungalowpark Emslandermeer kosten €20 en zijn geldig op zaterdag 11 en zondag 12 maart.

Auto

Kom je met de auto? Bij de festivallocatie is een parkeerterrein. De parkeerplaats wordt niet bewaakt. Het parkeren is derhalve op eigen risico, en Grasnapolsky aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing van of schade aan het voertuig (of de inhoud daarvan). Zorg dat je deze vooraf online bestelt, dat scheelt je extra kosten. Parkeren bij je bungalow op vakantiepark Emslandermeer is gratis.

Parkeer- en vervoerstickets zijn te koop via onze ticketpagina.

Lees voor al je vragen over reis en verblijf de FAQ