Reis & verblijf

Voor de volledige Gras-experience boek je natuurlijk een overnachting zodat je alles uit het weekend kunt halen (oftewel: hardgraan!). Grasnapolsky biedt ook deze editie overnachtingsmogelijkheden aan, we werken dit jaar samen met Hotel Van Der Valk Zuidbroek en Vakantiepark Emslandermeer.

Overnachtingen zijn via onderstaande links rechtstreeks bij hotel of vakantiepark te boeken. Ook zijn de verschillende vervoerstickets, zoals een ticket voor de pendelbus naar je overnachtingslocatie, te bestellen via onze ticketshop.

Vakantiepark Emslandermeer

Op 25 minuten rijden van het festival ligt vakantiepark Emslandermeer, net als vorig jaar officiële Grasnapolsky accommodatie. Het aanbod van Vakantiepark Emslandermeer bestaat uit verschillende soorten bungalows, van 4 tot 20 persoons-bungalows. Het park heeft een gloednieuw superhip restaurant, waar je zéker een anti-kater ontbijt(concert?)je wilt meepakken.

• Rijafstand: 25 min
• Pendelbussen en gratis parkeergelegenheid
• Nieuw restaurant!
• Bungalows van 4 t/m 18 personen
• Vrijdag t/m zondag

Oriënteer je vast op de verschillende type bungalows via onderstaand overzicht.
Prijzen voor 3 nachten incl. reserveringskosten, eindschoonmaak en bedlinnen. Prijzen gebaseerd op volledige bezetting.

Let op: prijzen zijn onder voorbehoud, Emslandermeer doet de definitieve prijsopgave. Deze kan afwijken van wat hieronder vermeld staat. 

Type Totaal
Standaard 4 €464.45 Bekijk
Comfort 4 €494.45 Bekijk
Wellness 4 €544.45 Bekijk
Standaard 6 €566.95 Bekijk
Comfort 6 €616.95 Bekijk
Comfort restyle 6 & kinderbungalow €596.95 Bekijk
Wellness 6 €636.95 Bekijk
Comfort 8 €719.45 Bekijk
Wellness 8 €734.45 Bekijk
Comfort 9 €770.70 Bekijk
Wellness 9 €785.70 Bekijk
Comfort 12 €1.302,50 Bekijk
Wellness 12 €1.302,50 Bekijk
Comfort 14 €1.395,00 Bekijk
Wellness 14 €1.415,00 Bekijk
Comfort 16 €1.567,50 Bekijk
Wellness 16 €1.587,50 Bekijk
Wellness 18 €1.645,00 Bekijk

Via onderstaande button zie je alle online te boeken bungalows op vakantiepark Emslandermeer.
Aanvullend hierop zijn er nog diverse bungalows voor 6, 12, 18 en 20 personen beschikbaar, deze zijn echter alleen telefonisch te boeken.
Bel om je bungalow te boeken: 0599 31 34 44. 

Boek een accommodatie op vakantiepark Emslandermeer

Hotel Van der Valk Zuidbroek

Op 15 minuten rijden van het festival ligt hotel Van der Valk Zuidbroek, één van de twee officiële Grasnapolsky 2020 accommodaties. Het aanbod van Van der Valk Zuidbroek bestaat uit 2-, 3- en 4-persoonskamers. Leuk feitje: met de toevoeging van een hotel aan de overnachtingsmogelijkheden, komt het hotelaspect waar Grasnapolsky ooit mee begon, weer een beetje terug.

• Rijafstand: 15 min
• Pendelbussen en gratis parkeergelegenheid
• Speciaal Grasnapolsky arrangement
• Ontbijt (08:00 – 11:00 uur) bij te boeken a €13,50 p.p.p.d.
• Prijzen exclusief toeristenbelasting a €1,30 p.p.p.n.

Prijzen zijn voor 3 nachten en exclusief toeristenbelasting en ontbijt.

Standaard 2-persoonskamer €215
Standaard 3-persoonskamer €285
Standaard 4-persoonskamer €355

Comfort 2-persoonskamer €240
Comfort 3-persoonskamer €310
Comfort 4-persoonskamer €380

Boek een kamer in hotel Van der Valk Zuidbroek

Vervoer

Grasnapolsky biedt pendelbusvervoer aan tussen Hotel Van Der Valk Zuidbroek / Vakantiepark Emslandermeer en de festivallocatie. Tevens rijdt er een pendelbus tussen Station Scheemda en de festivallocatie. De dienstregeling wordt later bekend gemaakt. Bussen rijden met het oog op duurzaamheid tussen specifieke tijden, check het overzicht t.z.t. op onze website.
Nieuw dit jaar: binnenkort is ook het vervoer tussen Groningen stad en de festivallocatie te boeken. Dit is géén pendeldienst, maar een bus die op gezette tijden rijdt en waarvoor je een zitplaats boekt.

Vervoerstickets zijn te koop via onze ticketshop.

Hieronder vind je meer informatie over de heen- en terugreis, pendeldiensten en parkeertickets. Alle prijzen onder vervoerstickets zijn exclusief €0,75 servicekosten.

Reisadvies

Omdat de parken niet goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, adviseren we onze festivalbezoekers om met de auto te komen en te carpoolen. Vanaf de parken verzorgen wij pendelbusvervoer. Als je met OV komt, kun je met de trein van station Scheemda naar het festival, vanaf het festival met de pendelbus naar het park en terug. Let op: het busvervoer vindt plaats op gezette tijden, deze regeling wordt later bekend gemaakt. Op maandag verzorgen wij echter géén pendelbusvervoer.

Heenreis

Auto

Als je met de auto komt, dan parkeer je die het beste op het vakantiepark of bij het hotel. Je checkt in en installeert jezelf in de bungalow of hotelkamer. Vanaf daar neem je uiteindelijk ook de pendeldienst naar Fabriek De Toekomst. Ook is er bij de festivallocatie een beperkt aantal parkeertickets beschikbaar. De tickets voor zowel de pendeldiensten als het parkeerticket koop je in de ticketshop.

Openbaar vervoer

Mocht je toch met het openbaar vervoer komen, neem dan de trein naar Station Scheemda. Hiervandaan vertrekt een pendeldienst richting Fabriek De Toekomst. Daar is een bagagedepot waar je gratis gebruik van kunt maken. Let op! Deze dienst is exclusief bedoeld voor tassen en koffers, en gebruik is op eigen risico. Jassen en kleinere tassen kun je kwijt bij de garderobe of in een kluisje.‘s Nachts neem je je bagage mee in de pendelbus naar je vakantiepark. Voor deze trip heb je dus een ticket nodig voor de pendeldienst Station Scheemda en de pendeldienst naar het park waar je slaapt. We raden je in dit geval dan ook aan het combiticket aan te schaffen.

Let op: het busvervoer vindt plaats op gezette tijden, deze regeling wordt later bekend gemaakt.

Let op! Er zijn geen OV-fietsen op Station Scheemda verkrijgbaar.

Ik slaap niet in een GRAS accommodatie

Heb je zelfstandig een andere accommodatie geboekt? Dan is het natuurlijk nog steeds mogelijk om een busticket te kopen voor de pendeldienst Station Scheemda naar Fabriek De Toekomst.

Terugreis

Auto

Indien je zondagavond al richting huis wilt vertrekken, kan het handig zijn om je auto alvast op de parkeerplaats van Fabriek De Toekomst te parkeren. Je dient hiervoor in het bezit te zijn van een parkeerticket. Deze kan je in de ticketshop aanschaffen. Wees erop bedacht dat de parkeerplaats van Fabriek De Toekomst een beperkte capaciteit heeft en spreek van te voren af wie de BOB is!

Openbaar vervoer

Als je zondagavond met het OV terug naar huis wilt, dan raden we je aan om je bagage mee te nemen naar het festivalterrein en daar gebruik te maken van de gratis bagageopslag. Vanaf daar kun je met de pendelbus vertrekken naar Station Scheemda.

Let op: het busvervoer vindt plaats op gezette tijden, deze regeling wordt later bekend gemaakt.

Let op! Op maandag 9 maart rijden er geen pendelbussen.

Reistijd & prijzen

Pendelbussen

Reistijd Festival – Hotel v/d Valk Zuidbroek: 15 min
Reistijd Festival – Vakantiepark Emslandermeer: 25 min

Weekend
Station Scheemda ⇄ Festival €15
Festival ⇄ Hotel v/d Valk Zuidbroek €22,50
Festival ⇄ Vakantiepark Emslandermeer €22,50
Station Scheemda ⇄ Festival ⇄ v/d Valk Zuidbroek €25
Station Scheemda ⇄ Festival ⇄ Vakantiepark Emslandermeer €25

Dag
Station Scheemda ⇄ Festival retour €10

Parkeren

Voor verblijf op hotel of vakantiepark heb je geen parkeerticket nodig. Parkeertickets die via Grasnapolsky te koop zijn, geven toegang tot het parkeerterrein bij Fabriek de Toekomst.

Parkeertickets
Vrijdag €15
Zaterdag €15
Zondag €15
Weekend €30