Overnachten

Landal Rabbit Hill is uitverkocht, maar we hebben een alternatief!

Een alternatieve locatie om te overnachten is vakantiepark de Berkenhorst. Lees hier meer over alle mogelijkheden die zij aanbieden, het vervoer en meer.

Bungalows en prijzen

Landal Rabbit Hill (uitverkocht)
Overnachten kan dit jaar net als voorgaande jaren op bungalowpark Landal Rabbit Hill in Nieuw-Milligen, op kleine afstand van Radio Kootwijk. Dit bungalowpark is van alle gemakken voorzien met o.a. een overdekt zwembad, cafe-restaurant en een supermarkt. Kijk voor meer informatie over het park op de website. Voor Grasnapolsky 2018 zijn er zijn 2-persoons-, 4-persoons-, 6-persoons- en 8-persoonsbungalows beschikbaar. Inmiddels is het bungalowpark volgeboekt. 

Bungalow kiezen
Op deze pagina kun je alvast het aanbod bekijken. Let op: boek je bungalow vanaf 21 oktober via de Grasnapolsky ticketpagina, alleen dan wordt je boeking voor het Grasnapolsky weekend op de juiste manier verwerkt. Prijzen zijn inclusief bedlinnen.

Schoonmaak
Je bent zelf verantwoordelijk voor het netjes achterlaten van de bungalow. Dit houdt o.a. in dat je voor je vertrek het bedlinnen afhaalt, de vaatwasser uitgeruimd is en de vuilnis is weggebracht. Geen zin om je hier over te bekommeren? Dan kan je kiezen voor een luxe uitcheck service en is te reserveren via ons ticketsysteem voor €12,50 per bungalow.

Bungalow 4B, 4-persoons Basis
Bungalow 4C/ 4-persoons Comfort
Bungalow 4L, 4-persoons Luxe
Bungalow 6B, 6-persoons Basis
Bungalow 6C, 6-persoons Comfort
Bungalow 4/6K, 4-6persoons Kinder
Bungalow 6L, 6-persoons Luxe
Bungalow 8C, 8-persoons Comfort
Bungalow 2L, 2-persoons Luxe


Belangrijke informatie

  • Voor specifieke vragen over je bungalowboeking mail naar info@grasnapolsky.nl
  • Voor praktische vragen over faciliteiten op het park of als je buiten de openingstijden van de receptie aankomt, neem contact op met de receptie van Landal Rabbit Hill via 0577- 45 64 31 of per e-mail: rabbithill@landal.nl
  • Adres Landal Rabbit Hill: Grevenhout 21, te Nieuw Milligen[/su_spoiler]